Δυο φορές «ασημένια» η Ελένη Τσαβαρή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Δυο φορές «ασημένια» η Ελένη Τσαβαρή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Δυο φορές «ασημένια» η Ελένη Τσαβαρή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Πολύ καλή παρουσία από την αθλήτρια του «Μεσόγειος»

Πρώτη θέση για την Εθνική μας ομάδα, με συγκομιδή 13 μεταλλίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που ολοκληρώθηκε στη TTrebinje της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Μετά τα 8 μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα) της πρεμιέρας στην ατομική χρονομέτρηση, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες πρόσθεσαν ακόμα 5 μετάλλια στο αγώνισμα της αντοχής, τη δεύτερη μέρα των αγώνων.

Η Βαρβάρα Φασόη κατέκτησε το χρυσό και στην αντοχή των Γυναικών, όπως είχε κάνει και στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ και η Ελένη Τσαβάρη από τον «Μεσόγειος» διπλασίασε τα αργυρά της μετάλλια στη διοργάνωση, στην ίδια κατηγορία.

Στους Εφήβους όσον αφορά την αντοχή, ο Παναγιώτης Καρατσιβής κατέκτησε επίσης το δεύτερο αργυρό του μετάλλιο στην διοργάνωση, στις Νεανίδες η Ειρήνη-Μαρία Καρούσου πήρε το χρυσό, ενώ στους Παίδες Νικηφόρος Αρβανίτου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Στους αγώνες αυτούς πήρε μέρος και ο Νίκος Δράκος του Διαγόρας που ήταν 7ος αντοχή, όπως και η Παναγιώτα Μπέντα του ίδιου συλλόγου, η οποία πήρε την 6η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και την 8η στην αντοχή

Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων:

Ελλάδα 13 μετάλλια, 2. Σερβία 8, 3. Βουλγαρία 5, 4. Κύπρος 4, 5. Ρουμανία 3, 6. Αλβανία 1, 7. ΒοσνίαΕρζεγοβίνη 1, 8. Τουρκία 1 μετάλλιο

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή