Δυο φορές «ασημένια» η Ελένη Τσαβαρή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Πρώτη θέση για την Εθνική μας ομάδα, με συγκομιδή 13 μεταλλίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που ολοκληρώθηκε στη TTrebinje της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Μετά τα 8 μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα) της πρεμιέρας στην ατομική χρονομέτρηση, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες πρόσθεσαν ακόμα 5 μετάλλια στο αγώνισμα της αντοχής, τη δεύτερη μέρα των αγώνων.

Η Βαρβάρα Φασόη κατέκτησε το χρυσό και στην αντοχή των Γυναικών, όπως είχε κάνει και στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ και η Ελένη Τσαβάρη από τον «Μεσόγειος» διπλασίασε τα αργυρά της μετάλλια στη διοργάνωση, στην ίδια κατηγορία.

Στους Εφήβους όσον αφορά την αντοχή, ο Παναγιώτης Καρατσιβής κατέκτησε επίσης το δεύτερο αργυρό του μετάλλιο στην διοργάνωση, στις Νεανίδες η Ειρήνη-Μαρία Καρούσου πήρε το χρυσό, ενώ στους Παίδες  Νικηφόρος Αρβανίτου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Στους αγώνες αυτούς πήρε μέρος και ο Νίκος Δράκος του Διαγόρας που ήταν 7ος αντοχή, όπως και η Παναγιώτα Μπέντα  του ίδιου συλλόγου, η οποία πήρε την 6η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και  την 8η στην αντοχή

Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων:

Ελλάδα 13 μετάλλια, 2. Σερβία 8, 3. Βουλγαρία 5, 4. Κύπρος 4, 5. Ρουμανία 3, 6. Αλβανία 1, 7. Βοσνία – Ερζεγοβίνη 1, 8. Τουρκία 1 μετάλλιο