Έκρυψε στο… σώμα της ναρκωτικά και «εισέπραξε» 4 χρόνια φυλάκισης!

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 29χρονη από την Κάλυμνο, η οποία είχε συλληφθεί πέρυσι να μεταφέρει μέσα στο σώμα της ποσότητα ηρωίνης!

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την 29χρονη και της επέβαλλε την παραπάνω ποινή ωστόσο με αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κατερίνας Βολονάκη αποφάσισε  η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της εμφάνισης της 29χρονης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Η 29χρονη είχε εντοπιστεί στις 12 Οκτωβρίου 2018 από αστυνομικούς του Τμήματος Καλύμνου, οι οποίοι μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους, της έστησαν «καρτέρι» και την περίμεναν στο λιμάνι του νησιού.

Εκεί η 29χρονη αφίχθηκε προερχόμενη από τη Ρόδο και άμεσα την προσήγαγαν για έλεγχο οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στο σώμα της ναρκωτικά. Ακολούθησε και ιατρική εξέταση η οποία επιβεβαίωσε ότι η 29χρονη είχε στο πρωκτό της τρεις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 36 γραμμαρίων.

Με την ιατρική βοήθεια οι ναρκωτικές συσκευασίες αφαιρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο και 4 κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.