Απορρίφθηκε ως ανυποστήρικτη η έφεση 25χρονου Κώου

Απορρίφθηκε ως ανυποστήριχτη από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, η έφεση που είχε ασκήσει 25χρονος από την Κω κατά της ποινής που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, για υπόθεση κλοπής ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2017 ο 25χρονος μαζί με έναν 32χρονο είχαν καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή ο καθένας.


Κατά της απόφασης αυτής ο 25χρονος άσκησε έφεση η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί προχθές από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ενώπιον του οποίου όμως δεν εμφανίστηκε ούτε ο κατηγορούμενος ούτε κάποιος δικηγόρος εκπρόσωπος του. Έτσι το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου απέρριψε ως ανυποστήρικτη την έφεση και διατήρησε την πρωτόδικη ποινή για τον 25χρονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι, τις πρωινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου 2015 αφαίρεσαν από δωμάτιο ξενοδοχείο που διέμενε ημεδαπή ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Επίσης, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις κλοπών και που διέπραξαν οι συλληφθέντες βραδινές ώρες στις 24/25-10-2015 αφαιρώντας από εστιατόριο και γυμναστήριο δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Στη κατοχή των δραστών βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.