Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στην Κω

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour διοργανώνεται στην Κω την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό κέντρο Κυπριώτης Village, στην Αίθουσα "Πανάκεια".

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω καλεί όλους όσοι επιχειρούν στον κλάδο του Τουρισμού, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση επιμόρφωσης που παρέχεται δωρεάν. 
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΚΩ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς διοργανωτές και συγκεκριμένα για το νησί του Ιπποκράτη με την  Ένωση Ξενοδόχων Κω. 

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες. 

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, ενώ τη δεύτερη ημέρα workshops στις διαδραστικές αίθουσες της ΑΝΚΟ.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΩ είναι ανοιχτές! Κλείστε τη θέση σας στην ιστοσελίδα  http://www.insete.gr/el-gr/News/NewsDetails/Default/i_naid/464/i_ncsid/1/rft/true?fbclid=IwAR031Uafvs37_xOl_va3HigXERts9uhDUGajQEwdlXmskQCui5y4NIpWh2g