Κώστας Πάττας: «Ο στόχος του Ηρακλή Μαριτσών είναι το πρωτάθλημα»

Κώστας Πάττας: «Ο στόχος του Ηρακλή Μαριτσών είναι το πρωτάθλημα»

Κώστας Πάττας: «Ο στόχος του Ηρακλή Μαριτσών είναι το πρωτάθλημα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Ο Κώστας Πάττας ζητάει σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλα τα παιχνίδια

Μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Κώστας Πάττας ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Διγενή Κοσκινού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μπορεί ο Διγενής να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και να δείχνει ότι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του, ωστόσο ο τεχνικός του Ηρακλή ούτε να ακούσει δεν θέλει για χαλαρότητα. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο κ. Πάττας τόνισε τα ακόλουθα:

«Οι ομάδες φέτος στο πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατές και όλα τα παιχνίδια θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και καμία ομάδα δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Σεβόμαστε απόλυτα τον Διγενή και την έδρα του. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι και ο στόχος μας. Όλοι οι αγώνες πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ίδια νοοτροπία».

Ο προπονητής του Ηρακλή, για πρώτη φορά από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, μίλησε για πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση όμως. Όπως προείπα, πρέπει να είμαστε κάθε εβδομάδα προσεκτικοί. Το πρωτάθλημα θα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Ίσως προλάβει ο Παφιάκης
Ο Σάββας Παφιάκης ίσως είναι το νέο πρόσωπο του Ηρακλή Μαριτσών στο αυριανό παιχνίδι. Ο έμπειρος παίκτης, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ως ένα μεγάλο βαθμό και το τελευταίο διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ίσως μάλιστα σήμερα δώσει μετά από καιρό το παρών στην 18αδα της αναμέτρησης στα Κοσκινού.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!