Γκρίνιες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία της ν.ε.

Γκρίνιες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία της ν.ε.

Γκρίνιες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία της ν.ε.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 422 ΦΟΡΕΣ

«Γκρίνια» φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στη βάση αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά η…υποτονική παρουσία της νομαρχιακής επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου το τελευταίο διάστημα, δηλαδή από τις εκλογές και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοένα και πληθαίνουν τα παράπονα για το γεγονός ότι η νομαρχιακή του μέχρι πρότινος κυβερνόντος κόμματος, στην περιοχή μας, δεν «ακούγεται» και δεν «φαίνεται» σχεδόν πουθενά.

Όπως λένε πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος εδώ, από τις εκλογές και μετά υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου θα μπορούσε το (κορυφαίο) όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας να παρέμβει είτε με ανακοινώσεις είτε με συνεντεύξεις τύπου, παρουσία στα ΜΜΕ κτλ.

Αντ’ αυτού, θεωρούν ότι εμφανίζει μία «αδράνεια» και ότι οι συνεδριάσεις δεν καταλήγουν σε κάποια «ηχηρή» δημόσια παρέμβαση, μια κίνηση ή μία πρωτοβουλία που να προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα, υπάρχουν φορές που τον αντιπολιτευτικό ρόλο που καλείται να επιτελέσει, αναλαμβάνουν για θέματα της περιοχής μας είτε η νομαρχιακή βορείου συγκροτήματος του κόμματος είτε ακόμα και η νομαρχιακή των Κυκλάδων!

Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, ότι το «βάρος» της αντιπολιτευτικής τακτικής σε τοπικό επίπεδο, αυτή την περίοδο, σηκώνει ο μοναδικός πλέον βουλευτής του κόμματος στα Δωδεκάνησα και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, με τις ανακοινώσεις και όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις του, όπως τελευταία για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Υπάρχουν, όμως, και άλλα θέματα που θεωρούν ότι αυτά θα έπρεπε να αναδείξει η ν.ε., όπως η λειτουργία των σχολείων, ακόμα και η επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού που θεωρούν ότι υπήρξε πεδίο για αντιπολίτευση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ακόμα, ότι, πρόσφατα, πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος τοπικά κάλεσε τη νομαρχιακή να διαλυθεί και να συσταθεί μία Επιτροπή για το μεταβατικό στάδιο μέχρι την ανάδειξη νέας! Η τελευταία ενέργειά της πάντως ήταν η αποστολή μίας λιτής ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιούσε στα μέλη του κόμματος στην περιοχή μας ότι θα συνεδριάσει με αντικείμενο το «άνοιγμα» του κόμματος τοπικά, στο πλαίσιο πάντα της κίνησης που έχει ξεκινήσει σε κεντρικό επίπεδο για διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η τελευτάια συνεδρίασή της πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς: «Στην τελική ευθεία για τη μείωση στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων στην Αστυπάλαια»

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη