Αποχωρεί ο Διγενής από το Εργασιακό

Αποχωρεί ο Διγενής από το Εργασιακό

Αποχωρεί ο Διγενής από το Εργασιακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Οι Κοσκινιάτες μέσα από μακροσκελή επιστολή τους αναφέρουν ως μόνους υπεύθυνους γι’ αυτούς, τους διοργανωτές του μπασκετικού αυτού τουρνουά, μετά την τιμωρία δύο παικτών τους

Την απόφαση της να αποχωρήσει από το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις, γνωστοποίησε και δημόσια η ομάδα του Διγενή Κοσκινού.

Αναλυτικά, το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ύστερα από τη σύσσωμη συγκέντρωση και ομόφωνη απόφαση όλων των μελών-αθλητών και προπονητή- της ομάδας μας «ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ», αποφασίζουμε την αποχώρηση μας από το πέμπτο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις. Α

ποκλειστικός υπεύθυνος για την απόφαση μας αυτή είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η οποία αποφάσισε αυθαίρετα -χωρίς να ακούσει την απέναντι άποψη, αγνοώντας επιδεικτικά και ειρωνευόμενη κάθε πρωτοβουλία μας για διάλογο και συζήτηση- να τιμωρήσει αυστηρότατα δυο αθλητές της ομάδας μας με 12 και 6 αγωνιστικές αντίστοιχα, διασύροντας και συκοφαντώντας τους αθλητές αυτούς για δήθεν προπηλακισμό, εξύβριση και προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους διαιτητές.

Το μόνο παράπτωμα του ενός από τους δυο αθλητές, ήταν ότι πάνω στα νεύρα και την ένταση του αγώνα απευθύνθηκε με μια υποτιμητική στιγμιαία βρισιά στη διαιτητή του αγώνα με το Εpavlis cafe το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου.

Ασφαλώς, η πράξη του αυτή είναι κατακριτέα από όλους μας και ζητάμε επισήμως συγγνώμη – όπως πράξαμε ήδη με σχετικό email στη διοργανώτρια αρχή, η οποία δεν την αποδέχθηκε-από τη διαιτητή του αγώνα και μάλιστα πρώτος απ όλους ο ίδιος ο αθλητής, ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του αυτή, η οποία μάλιστα στοίχισε και την ήττα της ομάδας μας με την τεχνική ποινή που δέχθηκε 18 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 65-65.

Μάρτυρας μας για όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ που έχουν τραβηχτεί από φίλαθλο της ομάδας μας και όλοι όσοι ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις ΕΞΕΔΡΕΣ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα, διαμαρτυρηθήκαμε όλοι μας για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα-που ήταν σφαγιαστικές για την ομάδα μας -και ειδικά στο τέλος, αλλά σε καμία περίπτωση, κύριοι της διοργανώτριας αρχής, δεν υπήρξε προπηλακισμός η βία απέναντι σε κάποιον διαιτητή ή κριτή του αγώνα!

Ούτως ή άλλως, σας έχουμε αποστείλει τα βίντεο με τις επίμαχες φάσεις, όπως και στους εκπροσώπους όλων των υπολοίπων ομάδων, στους οποίους και κοινοποιήσατε τις τιμωρίες των αθλητών μας, για να κάνετε επίδειξη δυνάμεων και να τους παραδειγματίσετε για το μέλλον!

Κύριοι της διοργανώτριας αρχής, καταλαβαίνουμε το άγχος σας να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του τουρνουά που αποφασίσατε να διοργανώσετε χωρίς επίσημους διαιτητές και κριτές -για το οποίο είμαστε και εμείς συνένοχοι που συμφωνήσαμε- αλλά εδώ υπάρχει θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΤΙΜΗΣ!!! Δε μπορείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα της δίκης μας ομάδας ως αποδιοπομπαίο τράγο, για να αποδιώξετε από πάνω σας τις δικές σας τεράστιες ευθύνες! Δεν έχετε το δικαίωμα να εκθέτετε δημοσίως αμούστακα παιδιά και άπειρα κορίτσια και να τους χρησιμοποιείτε ως διαιτητές σε ένα τουρνουά που από «πιο ανταγωνιστικό από το τοπικό» την περσινή χρονιά, κατά δική σας ομολογία, το βαπτίσατε «ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ», για να καλύψετε τους φόβους και τις ανεπάρκειες σας!

-Υπάρχει μια βασική διαφορά, κύριοι! Εσείς διοργανώνετε αυτό το τουρνουά, για να βγάλετε χρήματα -περισσότερα από πέρσι χωρίς επίσημους διαιτητές και κριτές, χωρίς μπουκάλια νερού στις ομάδες, ενώ το κόστος συμμετοχής παρέμεινε ίδιο-, ενώ εμείς αγωνιζόμασταν και για να περάσουμε καλά και για να τιμήσουμε το χωριό μας, στην ομάδα του οποίου όλοι μας ανδρωθήκαμε μπασκετικά. Αυτήν, λοιπόν, την ομάδα και αυτήν την ωραία παρέα δε θα μας την διαλύσετε!

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας μας ως το «κακοποιό» στοιχείο του τουρνουά! Σίγουρα ανάμεσα μας υπάρχουν τόσο ήπιοι, όσο και νευρικοί χαρακτήρες! Αλλά πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι, έχουμε οικογένειες και δε δεχόμαστε από κανέναν να διαπομπεύει αναίτια το οποιοδήποτε μέλος αυτής της ομάδας-τα ΒΙΝΤΕΟ αποτελούν αδιάσειστο στοιχείο της αλήθειας, γιατί αποτελούν έμπρακτες αποδείξεις!

– Και για να κλείσουμε, σας δηλώνουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά: το μπάσκετ! Γιατί εμείς έχουμε μάθει στο χωριό μας να έχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΤΙΜΗ και όποιος μας την καταπατά θεωρείται ΕΧΘΡΟΣ μας!.

Υ.Γ: Την παρούσα επιστολή συνυπογράφουν ομόφωνα όλοι οι αθλητές της ομάδας μας και ο προπονητής μας!».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή