Δώδεκα χρόνια «Μαγικές Βραδιές Μουσικής στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου»

Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ανοίγει και φέτος τις πύλες του για να υποδεχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου  με  τέσσερις  μοναδικές συναυλίες στις  28, 29, 30, και 31 Οκτωβρίου.

Επίσημη έναρξη, τη Δευτέρα  28 Οκτωβρίου,  με τον διεθνούς φήμης Τσέχο πιανίστα Ji Pazour σε ένα  πρόγραμμα κινηματογραφικής μουσικής από τις πιο διάσημες ταινίες όλων των εποχών. Σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο της Τσεχίας στην Αθήνα.


Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου το δημοφιλές ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων "Trinity" θα παρουσιάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της rock, pop, latin μουσικής σκηνής. 


Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Νικόλ Σαραβάκου έρχεται με την μπάντα της στη Ρόδο, των παιδικών της καλοκαιρινών αναμνήσεων, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και μιούζικαλς.


Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το φεστιβάλ θα αποχαιρετίσει το κοινό του με μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας  με τη συμμετοχή δύο διακεκριμέ́νων πρωταγωνιστώ́ν της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της διεθνούς φήμης σοπράνο Βασιλικής Καραγιάννη και του διακεκριμένου τενόρου Βασίλη Καβάγια. Τους καλλιτέχνες συνοδεύει στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος.


Καλλιτεχνική και Γενική Διεύθυνση: Πηνελόπη Σερδάρη
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου, Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΕΟΤ.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, της Ουνέσκο και του Πολιτιστικού Κέντρου της Τσεχίας 
Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

28-31 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες
www.rhodes-festival.gr
Facebook: Rhodes International Festival 
Instagram: Rhodes International Festival