Κινδυνεύει με τιμωρία ο Κλεάνθης

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο Παραδεισίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Κλεάνθη με την ΑΕ Κατταβιάς (το περασμένο Σάββατο), αναμένεται να απασχολήσει τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης των μελών της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα, ο παρατηρητής Δημήτρης Δημητράς δέχθηκε …τρικλοποδιά (!), όταν προσπάθησε να απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο παράγοντα του Κλεάνθη!

Οδηγώντας τον προς την καγκελόπορτα της εξόδου, κάποιος που εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, κατάφερε να απλώσει το πόδι του και να τον ρίξει στο έδαφος. Ήταν μια εικόνα, ασφαλώς όχι καλή για το ποδόσφαιρο μας γενικότερα. Ακολούθησε ένταση και τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο έμπειρος παρατηρητής σηκώθηκε από το έδαφος και συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Το περιστατικό υπέπεσε φυσικά στην αντίληψη του διαιτητή στο φύλλο αγώνα ενώ αναφορά στην έκθεση του λογικά έχει κάνει και ο ίδιος ο παρατηρητής. Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής είναι αξιωματούχος βέβαια και άρα ο Κλεάνθης κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία έδρας αν η Πειθαρχική κρίνει πως υπήρξε βιαιοπραγία σε βάρος του.