ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Το Σάββατο στις 3μ.μ. με ΑΟ Υπάτου

Στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο το παιχνίδι της Ρόδου με τον Αθλητικό Όμιλο Υπάτου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος).

Το παιχνίδι γίνεται μια ημέρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα λόγω του ότι την Κυριακή θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο ο Διαγόρας με την Καλαμάτα για την Football League.

Οι παίκτες της Ρόδου «δουλεύουν» πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου, έχοντας σαν στόχο να πετύχουν την πέμπτη συνεχόμενη τους νίκη συνεχίζοντας έτσι την προέλαση τους για την κατάκτηση του τίτλου (και εν συνεχεία της ανόδου) που είναι και ο μεγάλος στόχος.

«Πάμε τη Ρόδο τρένο!»
Στο μεταξύ, το δικό της μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας μέσω ανακοίνωσής της έστειλε η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μια γροθιά, παίκτες, προπονητής, τεχνικό team, διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί, πάμε τη Ρόδο τρένο! Με σύνεση και σοβαρότητα, σεβόμαστε και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους, θεωρούμε πως όλα θα γίνουν με μέτρο και με την προοπτική να φέρουμε γρήγορα τη Ρόδο στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’ άλλη μια Κυριακή καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους φίλους μας κι έτσι θα συνεχίσουμε: Θέλουμε να προσφέρουμε αυτά που στερήθηκαν οι φίλοι της Ρόδου για πολλά χρόνια.
Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται με τον δεύτερο Α.Ο. Υπάτου. Ετοιμαζόμαστε και με τη Ροδίτικη φιλοξενία θα τον υποδεχτούμε στο Δημοτικό στάδιο.

Για την αποστολή στην Τρίπολη
-Στο πλαίσιο του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα στις 7μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την ΑΕ Αδελφοσύνη και ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς αναμένεται να χρησιμοποιήσει και αρκετούς παίκτες οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής.