Δίκτυο Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, μετά το τέλος του σημαντικού Πολιτιστικού διημέρου που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20/10/2019  με τη συμμετοχή των Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας και την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κίσσαμου, προχωρά  σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για τη δημιουργία ενός Δικτύου Ενώσεων και Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων Ελλάδος, και ευχαριστεί τους φορείς της επαρχίας Κίσσαμου και του Δήμου Πλατανιά για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίσσαμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, το Δήμαρχο Κίσσαμου κ. Μυλωνάκη Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Χαχλάκη Γεώργιο, τον επικεφαλή της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Φραγκιουδάκη Γιώργο, τη δημοτική σύμβουλο κα Ξηρουχάκη Άλκηστη, τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη Ιωάννη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού κ. Καπνισάκη Αντώνιο, τον αναπληρωτή ταμία του Νέου Εμπορικό Σύλλογο Κίσσαμου κ. Χουδαλάκη Βαγγέλη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Κίσσαμου κ. Βερναδάκη Ιωάννη, τον κ. Κατάκη Παντελή πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Ανουσάκειου Ιδρύματος για την ξενάγηση στο Μουσείο Ειρηναίου, τον αρχαιολόγο Μαρινάκη Μανώλη για την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον υπεύθυνο του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου κ .Ξανθουδάκη Άρη.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους στις εργασίες της συνάντησης στον βουλευτή Χανίων κ. Βολουδάκη Μανούσο, στην εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Πολιτισμού κα Μαλανδράκη Σοφία, στον αντιπρόεδρο του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Τσοντάκη Χρήστο, στον αντιδήμαρχο Δήμου Πλατανιά κ. Μαλακωνάκη Γιάννη και στον κ. Παπαδάκη Αλέξανδρο από το Ρέθυμνο .

Επιπρόσθετα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φαλελιανών «Η Δημιουργία», στον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Φαλελιανών κ. Τσοντάκη Στεφανή και σε όλους τους κατοίκους για τη θερμή φιλοξενίας τους όπως και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουσακιών και τον ιδιοκτήτη του καζανιού Βασίλη Αντωνογιαννάκη για την  υπέροχη βραδιά του Σαββάτου και στους μουσικούς Σταματάκη Νίκο και Παπαδάκη Γιάννη  για τις υπέροχους Κισσαμίτικους σκοπούς.

Στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουβών κα Στυλιανουδάκη  Μαριάννα και στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βουβών κ. Στυλιανουδάκη Τάκη για την υποδοχή τους στη μνημειακή Ελιά των Βουβών. Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κίσσαμου, των Χανίων και της Κρήτης για την προβολή της συνάντησής τους.

Τέλος, η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου ευχαριστεί  τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Ταρασλιά Κώστα και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, οι οποίοι χαιρέτισαν με επιστολές τους τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται τόσο στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας και τα μέλη της για την αρεστή συνεργασία και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων που είχαν όσο και στον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Κίσσαμου για τη φιλική υποδοχή και εγκαρδιότητα με την οποία τους υποδέχτηκαν το διήμερο αυτό και δημόσια υπόσχονται ότι θα ανταποδώσουν.