«Καταπέλτης» ο Δημητράς για το ποιος τον έριξε στο έδαφος!

Πολύ κατατοπιστική είναι η έκθεση του παρατηρητή Δημήτρη Δημητρά σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο Παραδεισίου λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης του Κλεάνθη με την ΑΕ Κατταβιάς.

Ο κ. Δημητράς, όχι απλά επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τον έριξαν στο έδαφος αλλά αυτός που το έκανε ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος του Κλεάνθη Γιώργος Γκάϊδας! Σύμφωνα με τον έμπειρο παρατηρητή, όλα έγιναν κοντά στην καγκελόπορτα που οδηγεί στον προαύλιο χώρο του γηπέδου λίγο μετά την απομάκρυνση ενός παράγοντα των γηπεδούχων (Μανώλης Αφεντούλης) κατόπιν υποδείξεως του διαιτητή.

Όταν αυτός απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και δευτερόλεπτα πριν κλείσει η πόρτα, μπήκε μαινόμενος μέσα ο πρόεδρος του Κλεάνθη ο οποίος τον έπιασε από το στήθος και βάζοντας του και τρικλοποδιά τον έριξε στο έδαφος ανάσκελα! Ο κ. Δημητράς δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα. Αργότερα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιώργος Γκάϊδας μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και ζήτησε συγγνώμη από τον παρατηρητή.

Η έκθεση του κ. Δημητρά είναι στη διάθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ η οποία και αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον πρόεδρο του σωματείου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όπως γράψαμε και χθες, ο σύλλογος του Παραδεισίου κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο αλλά ακόμα και με τιμωρία έδρας. Υπενθυμίζουμε ότι ο παρατηρητής αγώνα σαν αξίωμα είναι ισότιμος με τον διαιτητή και οι ποινές που επιβάλλονται είναι ακριβώς οι ίδιες. Αρμόδια πλέον είναι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης προκειμένου να αποφασίσει σχετικά.

-Εκ παραδρομής αναφέρθηκε στο χθεσινό μας φύλλο πως ο τρόπος με τον οποίο έπεσε στο έδαφος περιγράφεται από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι ο διαιτητής δεν είδε ποιος ή πως έπεσε κάτω ο παρατηρητής και για τον λόγο αυτό δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Αναφέρει πάντως ότι τον είδε πεσμένο και μάλιστα τον ρώτησε αν είναι εντάξει και αν μπορεί να συνεχίσει.