Στο Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης ο Χατζηιωάννου

Στο Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης ο Χατζηιωάννου

Στο Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης ο Χατζηιωάννου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 367 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή ο αθλητής μας από τη Σύμη θέλει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ σε μια από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις παγκοσμίως

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει για το δρομικό κίνημα στα Δωδεκάνησα αυτή η Κυριακή με τη συμμετοχή του Μιχάλη Χατζηιωάννου σε μια σπουδαία διοργάνωση εκτός συνόρων.

Σήμερα ο αθλητής μας από τη Σύμη αναχωρεί για τη Γερμανία όπου μεθαύριο θα συμμετάσχει στο Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες αυτής της κατηγορίας με χιλιάδες συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο. Στόχος του δρομέα από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 δεν είναι τίποτε άλλο από το να χαρεί πάνω απ’ όλα τη συμμετοχή του σε μια από τις γερμανικές πόλεις με σπάνια ομορφιά αλλά και να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ. Σε μια επίπεδη διαδρομή, εν αντιθέσει μ’ αυτήν της Αθήνας, θέλει χρόνο κάτω από 2.38.42 που αποτελεί και το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου το προηγούμενο διάστημα έκανε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και είναι έτοιμος να πετύχει ό, τι καλύτερο την Κυριακή. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε ο δρομέας από τη Σύμη είχε συμμετάσχει σε πολύ σημαντικούς αγώνες, όχι μόνο μαραθωνίου, αλλά και μικρότερων αποστάσεων, όπως αυτής των 10χλμ. Μην ξεχνάμε πως προσφάτως είχε δώσει το παρών και στα 10χλμ. του Run Greece και πήρε την πρώτη θέση ως μια… πρόγευση πριν τη συμμετοχή στη διοργάνωση της Γερμανίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.