Παναγιώτης Μαθιός: «Αποφάσισαν να με διώξουν!»

Παναγιώτης Μαθιός: «Αποφάσισαν να με διώξουν!»

Παναγιώτης Μαθιός: «Αποφάσισαν να με διώξουν!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 417 ΦΟΡΕΣ

Σοβαρό θέμα με τον Παναγιώτη Μαθιό προέκυψε στον Ηρακλή Μαριτσών.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στο προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν να με διώξουν». Αναλυτικά, η ανάρτηση του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έκπληκτος διάβασα σε αθλητική ιστοσελίδα ότι εγώ ζήτησα να αποχωρήσω απ την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα! Ενημερώθηκα την Κυριακή το βράδυ να μην πάω τη Δευτέρα στην προπόνηση και να πάω στο συμβούλιο διότι ήθελαν να μου μιλήσουν...

Τη Δευτέρα ο προπονητής ενημέρωσε τους παίκτες ότι είμαι εκτός ομάδας και εκτός πλάνων διότι δεν έκανα αυτά που ήθελε… Δεν ήξερα καν τον λόγο. Μάρτυρες και οι πρώην συμπαίκτες μου. Από τη στιγμή που προπονητής – διοίκηση αποφάσισαν να με «διώξουν» από την ομάδα, εγώ το σεβάστηκα απόλυτα και θέλω όπως είναι λογικό να βρω μια ομάδα να αγωνιστώ και να υπηρετώ αυτό που αγαπώ, το ποδόσφαιρο.


Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστώ να μην το ξαναϋπηρετήσω ίσως και ποτέ ή ίσως τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Ελπίζω όλο αυτό το άνευ λόγου μπέρδεμα να μην συνεχιστεί και να κυλήσουν όλα ομαλά για την ιστορία του Ηρακλή, τον οποίο τίμησα στο έπακρο για όσο αγωνίστηκα με τη φανέλα του, όντας τυπικότατος στις υποχρεώσεις μου, και για το καλό το δικό μου ευελπιστώ να μείνω ελεύθερος. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, ούτε έχω σκοπό να το κάνω και ούτε έχω πρόβλημα με τον οποιονδήποτε εντός ομάδας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μαθιός»

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων