Παναγιώτης Μαθιός: «Αποφάσισαν να με διώξουν!»

Σοβαρό θέμα με τον Παναγιώτη Μαθιό προέκυψε στον Ηρακλή Μαριτσών.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στο προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν να με διώξουν». Αναλυτικά, η ανάρτηση του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έκπληκτος διάβασα σε αθλητική ιστοσελίδα ότι εγώ ζήτησα να αποχωρήσω απ την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα! Ενημερώθηκα την Κυριακή το βράδυ να μην πάω τη Δευτέρα στην προπόνηση και να πάω στο συμβούλιο διότι ήθελαν να μου μιλήσουν...

Τη Δευτέρα ο προπονητής ενημέρωσε τους παίκτες ότι είμαι εκτός ομάδας και εκτός πλάνων διότι δεν έκανα αυτά που ήθελε… Δεν ήξερα καν τον λόγο. Μάρτυρες και οι πρώην συμπαίκτες μου. Από τη στιγμή που προπονητής – διοίκηση αποφάσισαν να με «διώξουν» από την ομάδα, εγώ το σεβάστηκα απόλυτα και θέλω όπως είναι λογικό να βρω μια ομάδα να αγωνιστώ και να υπηρετώ αυτό που αγαπώ, το ποδόσφαιρο.


Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστώ να μην το ξαναϋπηρετήσω ίσως και ποτέ ή ίσως τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Ελπίζω όλο αυτό το άνευ λόγου μπέρδεμα να μην συνεχιστεί και να κυλήσουν όλα ομαλά για την ιστορία του Ηρακλή, τον οποίο τίμησα στο έπακρο για όσο αγωνίστηκα με τη φανέλα του, όντας τυπικότατος στις υποχρεώσεις μου, και για το καλό το δικό μου ευελπιστώ να μείνω ελεύθερος. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, ούτε έχω σκοπό να το κάνω και ούτε έχω πρόβλημα με τον οποιονδήποτε εντός ομάδας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μαθιός»