ΤΕΕ Δωδεκανήσου: Ο Γ. Σάββενας υποψήφιος με την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών του Αντ. Γιαννικουρή

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός Γιώργος Σάββενας, για τις επικείμενες εκλογές στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου, αναφέρει τα εξής:

Οι μηχανικοί ήταν και είναι οι εκφραστές τις πολιτισμικής και ποιοτικής κατάστασης της κοινωνίας μέσα στην οποία καλούνται να δράσουν.

Σε μια κοινωνία που καθημερινά δίνει μάχη για το καλύτερο, το ΤΕΕ μπορεί να αποκτήσει τον πραγματικό θεσμικό του ρόλο, αυτόν του συμβούλου για όλα τα τεχνικά θέματα, αρκεί να υπάρχει γνώση, όραμα, συνέπεια, τόλμη αλλά κυρίως πολιτική βούληση.

Την Κυριακή 3 Νοε. 2019, καλούμαστε οι μηχανικοί να εκλέξουμε τα όργανα του φορέα μας. Η βαθύτατα αυτή δημοκρατική πράξη, εύχομαι στο τέλος να αναδείξει αυτό που πραγματικά αναζητά ο τόπος, να συμβάλει στην δημιουργική “ανάταση” των μηχανικών και να εδραιώσει τη συμμετοχή του σε όλα αυτά που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας και το μέλλον του τόπου μας.

 

 

Ευελπιστώντας πως οι συνθήκες είναι ώριμες για να αλλάξουμε τα δεδομένα, είμαι υποψήφιος για την Αντιπροσωπεία του Π. Τ. Δωδεκανήσου με την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ΔΚΜ με επικεφαλής τον Αντώνη Γιαννικουρή.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχουμε μαζικά στις εκλογές και ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, διεκδικώντας την ψήφο σας.