Υλοποιείται η απόφαση για την έκπτωση στους λογαριασμούς νερού στη Ρόδο

Υλοποιείται η απόφαση για την έκπτωση στους λογαριασμούς νερού στη Ρόδο

Υλοποιείται η απόφαση για την έκπτωση στους λογαριασμούς νερού στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την κατάρρευση του Thomas Cook

Σε μείωση της τάξεως του 15% στον λογαριασμό του νερού για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την κατάρρευση του Thomas Cook, θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΡ, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της περασμένης Παρασκευής 25 Οκτωβρίου.

Πρόκειται, στην ουσία, για υλοποίηση της απόφασης που είχε λάβει πρόσφατα, κατά την πρώτη του συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου σχετικά με τη λήψη άμεσων μέτρων για την άμβλυνση των επιπτώσεων από την κατάρρευση του μέχρι πρότινος τουριστικού Κολοσσού.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή», ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, κ. Βασίλης Μανέττας, η απόφαση αυτή για την έκπτωση είχε ληφθεί από το Δ.Σ. και τώρα την υλοποιούν. Σημειώνεται ότι αφορά σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που αποδεδειγμένα επλήγησαν από την κατάρρευση του Thomas Cook και θα ισχύει για την επίμαχη περίοδο που είχαν τα συμβόλαια.

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, η ΔΕΥΑΡ θα πάρει στοιχεία από τη Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών της, από το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και από την Εταιρεία που αντιπροσωπεύει τον Thomas Cook στη χώρα μας.
Τέλος, η Διεύθυνση Οικονομικών της ΔΕΥΑΡ ανέλαβε να ετοιμάσει εισήγηση με τα αναλυτικά στοιχεία γι’ αυτές τις επιχειρήσεις, η οποία θα έρθει για έγκριση σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών