Υλοποιείται η απόφαση για την έκπτωση στους λογαριασμούς νερού στη Ρόδο

Σε μείωση της τάξεως του 15% στον λογαριασμό του νερού για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την κατάρρευση του Thomas Cook, θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΡ, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της περασμένης Παρασκευής 25 Οκτωβρίου.

Πρόκειται, στην ουσία, για υλοποίηση της απόφασης που είχε λάβει πρόσφατα, κατά την πρώτη του συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου σχετικά με τη λήψη άμεσων μέτρων για την άμβλυνση των επιπτώσεων από την κατάρρευση του μέχρι πρότινος τουριστικού Κολοσσού.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή», ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, κ. Βασίλης Μανέττας, η απόφαση αυτή για την έκπτωση είχε ληφθεί από το Δ.Σ. και τώρα την υλοποιούν. Σημειώνεται ότι αφορά σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που αποδεδειγμένα επλήγησαν από την κατάρρευση του Thomas Cook και θα ισχύει για την επίμαχη περίοδο που είχαν τα συμβόλαια.

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, η ΔΕΥΑΡ θα πάρει στοιχεία από τη Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών της, από το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και από την Εταιρεία που αντιπροσωπεύει τον Thomas Cook στη χώρα μας.
Τέλος, η Διεύθυνση Οικονομικών της ΔΕΥΑΡ ανέλαβε να ετοιμάσει εισήγηση με τα αναλυτικά στοιχεία γι’ αυτές τις επιχειρήσεις, η οποία θα έρθει για έγκριση σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.