Τα παιδιά των ΚΔΑΠ–ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» και «ΠΝΟΗ» σε μια υπέροχη εκδρομή στη Ρόδο

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ–ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» και «ΠΝΟΗ» σε μια υπέροχη εκδρομή στη Ρόδο

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ–ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» και «ΠΝΟΗ» σε μια υπέροχη εκδρομή στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 603 ΦΟΡΕΣ

Μία διαφορετική ημέρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την περασμένη Τρίτη 29 Οκτωβρίου τα παιδιά των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» και «ΠΝΟΗ» που ήταν μία προσφορά της κας Carolien Brix και της εταιρείας της JEEP SAFARI RHODES & RHODES ADVENTURES.

Συγκεκριμένα, η κα Brix, η οποία είναι από την Ολλανδία αλλά μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια, έχει την Εταιρεία Rhodes Adventures που δραστηριοποιείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας off road 4x4 ημερήσιες εκδρομές, προέβη σε μία κοινωνική προσφορά για τα παιδιά των σχολείων και διοργάνωσε ένα ημερήσιο Jeep Safari με τη συνδρομή όλου του προσωπικού της!


Έτσι, τα παιδιά μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες, με δέκα αυτοκίνητα και ισάριθμους οδηγούς από την Εταιρεία της κας Brix έκαναν μία διαδρομή η οποία περιελάμβανε διαδρομές εκτός δρόμου στην περιοχή των Πεταλούδων, στην Ψίνθο, στην Αρχίπολη και στο βουνό του Προφήτη Ηλία.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις στάσεις στις οποίες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να γευτούν υπέροχα εδέσματα και να απολαύσουν φανταστικά φυσικά τοπία. Το πρωί στην Αρχίπολη τους περίμεναν υπέροχα εδέσματα με μέλι και χειροποίητες τηγανίτες με τυρί από την οικογένεια Κατταβενού.


Η επόμενη στάση ήταν στην «Εφτάπορτη», ένα φανταστικό φυσικό παρατηρητήριο στον Προφήτη Ηλία, όπου τα παιδιά και οι συνοδοί απόλαυσαν τη μαγευτική θέα. Τελευταία στάση πραγματοποιήθηκε στο χωριό Απόλλωνα, στην ταβέρνα “Παράγκα” των οικογενειών Σεντονά-Ευθυμίου, όπου τα παιδιά απόλαυσαν μοναδικά σε γεύση πιάτα.

Αυτή ήταν η όγδοη συνεχής χρονιά που η κα Brix πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της και θα ακολουθήσουν και άλλες. Στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει και άλλους συμπολίτες μας ώστε να προσφέρουν και αυτοί.

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου