Συμιακός έφτιαξε χρήσιμο πρόγραμμα για όσους παίζουν στοίχημα

Ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο  είναι χρήσιμο για όσους παίζουν στοίχημα και το οποίο κατασκευάστηκε από 51χρονο, εντάχθηκε ήδη στα Windows 10 στο Microsoft Store και λέγεται Bet Calculator.

Το πρόγραμμα δημιούργησε ο συμπατριώτης μας κος Μιχάλης Νικόλης, ο οποίος κατοικεί στη Σύμη και ο οποίος τα κατάφερε, χωρίς να έχει εξειδικευμένες γνώσεις στον προγραμματισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ολοκληρώσω αυτό το πρόγραμμα», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας χθες στη “Ροδιακή”. Είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» για όλους όσοι ασχολούνται με το στοίχημα και ειδικά εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με μικρά ποσά.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για τους χρήστες (κατόχους των Windows 10) οι οποίοι μπορούν να κατεβάζουν εύκολα και γρήγορα τη σχετική εφαρμογή.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πρόγραμμα αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες, να επιλέγουν και να μοιράζουν το αρχικό ποσό σε διαδοχικά παιχνίδια που οι ίδιοι επιλέγουν καλύπτοντας συγκεκριμένους αγώνες. Υπάρχει επίσης και ένα ειδικό safe box το οποίο κρατά τις επιλογές που έγιναν και τις αντίστοιχες αποδόσεις που είχαν, βοηθώντας έτσι τον παίκτη στις μελλοντικές επιλογές του.