Κατσέλη: Οι στρεβλώσεις στην αγορά πρέπει να σταματήσουν

Κατσέλη: Οι στρεβλώσεις στην αγορά πρέπει να σταματήσουν

Κατσέλη: Οι στρεβλώσεις στην αγορά πρέπει να σταματήσουν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αθέμιτες χρεώσεις, οι στρεβλώσεις στην αγορά, υπήρχαν, υπάρχουν και πρέπει να σταματήσουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Παπακωνσταντίνου σε αυτό». Tη δήλωση αυτή που έκανε το μεσημέρι, απαντώντας σε δημοσιογράφους σχετικά

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αθέμιτες χρεώσεις, οι στρεβλώσεις στην αγορά, υπήρχαν, υπάρχουν και πρέπει να σταματήσουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Παπακωνσταντίνου σε αυτό». Tη δήλωση αυτή που έκανε το μεσημέρι, απαντώντας σε δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα της ακρίβειας, επαναλαμβάνει με ανακοίνωσή της η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.

Η υπουργός στην ανακοίνωσή της αναφέρει: "Επειδή έχει γίνει καθημερινή πρακτική η παρερμηνεία και η εσκεμμένη διαστρέβλωση δηλώσεων μου, παραθέτω το ακριβές κείμενο των δηλώσεων μου και ο κάθε πολίτης ας βγάλει τα συμπεράσματα":

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αύξηση των τελών των ΔΕΚΟ γενικά επιβαρύνει, είναι επιπρόσθετη επιβάρυνση. Συζητάμε με όλους τους υπουργούς, κατανοώ απόλυτα ότι υπάρχουν ανάγκες σε κάθε Υπουργείο, χτες μίλησα και με την υπουργό Ενέργειας να δούμε πως μπορεί και χρονικά να εφαρμοστεί η αναγκαία αύξηση του ειδικού τέλους, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει, να μη δημιουργήσει πρόσθετη επιβάρυνση φέτος για τα νοικοκυριά.

Είμαστε σε στενή συνεργασία και θα υπάρξουν αποφάσεις από κοινού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αθέμιτες χρεώσεις, οι στρεβλώσεις στην αγορά, υπήρχαν, υπάρχουν και πρέπει να σταματήσουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Παπακωνσταντίνου σε αυτό".

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10