Διονύσης Μακρυδημήτρης: «Ο Ιάλυσος έχει δυνατότητες»

Την άποψη ότι ο Ιάλυσος θα βρει τα πατήματά του σύντομα και θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Διονύσης Μακρυδημήτρης. 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επεσήμανε πως είναι θέμα χρόνου για να μπορέσει η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και να υλοποιήσει τον στόχο της. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θα θέλαμε αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει η ομάδα τα αποτελέσματα που θέλει. Προσπαθούμε από τη δική μας πλευρά να τα καταφέρουμε. Ακόμη είναι νωρίς και δεν έχουμε παίξει και όλοι μαζί. Η ομάδα είναι καινούργια και είναι απολύτως λογικό να μην υπάρχει και το στοιχείο της ομοιογένειας ακόμα».

Ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ο Ιάλυσος είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες. Τα αποτελέσματα θα έρθουν το επόμενο διάστημα με πολλή δουλειά και υπομονή».

Αναφερόμενος στο αυριανό ντέρμπι με τον Διαγόρα, είπε τα εξής:
«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι από το οποίο θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι να ευχαριστηθεί το παιχνίδι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος και θα δώσει το «παρών» στις εξέδρες».