Παναγιώτης Ζούνης (προπονητής Απόλλων Καλυθιών): «Η ήττα ίσως μας κάνει και καλό!»

Παναγιώτης Ζούνης (προπονητής Απόλλων Καλυθιών): «Η ήττα ίσως μας κάνει και καλό!»

Παναγιώτης Ζούνης (προπονητής Απόλλων Καλυθιών): «Η ήττα ίσως μας κάνει και καλό!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 209 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός της ομάδας «βλέπει» πως μπορεί να υπάρξει και κάτι θετικό από τη βαριά ήττα στο γήπεδο Αφάντου

Την άποψη ότι η βαριά ήττα στ’ Αφάντου από τον ΑΕΡΑ (5 – 2) μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για την ομάδα του, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης.

Αναλυτικά, τόνισε τα ακόλουθα:

«Οι ήττες καμιά φορά κάνουν και καλό και μπορούν να λειτουργήσουν και εποικοδομητικά για την ομάδα που τις δέχεται. Στο παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ ίσως ήμασταν και λίγο χαλαροί. Κάναμε και πολλά λάθη. Μπορώ να πω ότι και τα πέντε γκολ που δεχθήκαμε ήταν δώρο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε παρακάτω. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να σωθούμε γρήγορα και πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Από εκεί και πέρα θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στο γιατρό ο Φυλακούρης
Με ενοχλήσεις στο γόνατο του τελείωσε το παιχνίδι στ’ Αφάντου ο Μιχάλης Φυλακούρης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, σε μια ανύποπτη φάση και χωρίς να έχει αντίπαλο «γύρισε» το γόνατό του και εκφράζονται φόβοι μήπως έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του. Χθες αναμενόταν να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σίγουρα «εκτός» από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (εντός έδρας με τον Ηρακλή Μαριτσών), είναι ο Γαμπιεράκης ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά και ο Αρφαράς που εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος. Το ευχάριστο είναι ότι επανέρχεται ο Γκ. Πέπα αλλά και ο Τίμος Σαββούλης οι οποίοι απουσίαζαν το τελευταίο διάστημα για προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα