Ο Ανταίος στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Στην Αθήνα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή αθλητές και οι αθλήτριες από τον Ανταίο για να συμμετάσχουν στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Το σημαντικό είναι πως όλοι τους τερμάτισαν στις διαδρομές όπου κι έλαβαν μέρος, κάτι πολύ σημαντικό για τις διοργανώσεις αντοχής και πάνω απ’ όλα ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή.

Η Ανταίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την παρουσία των αθλητών-αθλητριών του στην Αθήνα:
«Στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Μία αθλητική διοργάνωση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη και λόγω συμμετοχών-οργάνωσης και πάνω από όλα λόγω ιστορίας!

Οι Runners του Ανταίου πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση με έξι αθλητές στον μαραθώνιο, τον Τριχά Ιωάννη στα 5χλμ και την Κανέλλη Κωνσταντίνα στα 3χλμ με χρόνο 12:53'.
Στον κλασικό μαραθώνιο, όλοι οι αθλητές μας είχαν σκοπό να τερματίσουν μία τόσο απαιτητική διαδρομή και τα κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία. Αν και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα 42.195 μέτρων, έφεραν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:
Πότσος Σάββας 3:36':50''.
Γιαννακός Βαγγέλης 3:42':45''.
Λυκουρέση Μίνα 4:11':35''.
Νεσφυγέ Σέβη 4:13':24''.
Καλαθενού Βάσω 5:05':33''.
Φλεβάρη Μάρω 5:05':49''.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος και κατάφεραν να εκπληρώσουν την επιθυμία τους και να γευτούν τον τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.»