Έντονη η παρουσία της Πάτμου και στη Philoxenia

Έντονη η παρουσία  της Πάτμου και στη Philoxenia

Έντονη η παρουσία της Πάτμου και στη Philoxenia

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Μετά το Λονδίνο, σειρά είχε η Θεσσαλονίκη για τον Δήμο Πάτμου που εκπροσωπήθηκε δυναμικά από γνώστες του προορισμού στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης έκθεσης Τουρισμού Philoxenia.

Από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μίχας, με την εθελοντική στήριξη από τις κυρίες Παρασκευή Μπομπαίδου και Καλλιόπης Κοκώνη, εξυπηρέτησαν πλήθος ενδιαφερομένων που μαγεύτηκαν από τη μοναδική γοητεία που ασκεί το νησί της Αποκάλυψης!

Η μυστηριακή σύνδεση με τον Ευαγγελιστή Ιωάννη και το Ιερό Βιβλίο της Αποκάλυψης, οι δαντελωτές ακτές, τα μαγευτικά νερά, το εύρος επιλογών, οι τοπικές γεύσεις και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επισκεφτούν τον προορισμό, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν προτιμήσει το νησί κατά το παρελθόν και σχεδιάζουν νέα επίσκεψη! «Οι Έλληνες επισκέπτες διαθέτουν εκείνα τα ποιοτικά στοιχεία που τους καθιστούν αγορά πρωταρχικού ενδιαφέροντος για το νησί μας.

Στη διάρκεια του τριημέρου, είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τόσο το ενθουσιώδες ταξιδιωτικό κοινό της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης, όσο και πολλούς επαγγελματίες για τις πολύπλευρες εμπειρίες που προφέρει ο προικισμένος τόπος μας», τόνισε σχετικά με την εκθεσιακή συμμετοχή του Δήμου, ο κ. Τσαμπαλάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με την παρουσία του Δήμου, στην έκθεση υπήρχε και δεύτερο περίπτερο σχετικά με το νησί, ως αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με τον τίτλο «Η Πάτμος του Επιχειρείν» όπου και σε αυτο το περίπτερο σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Για ενδοοικογενειακή βία θα δικαστεί ένας 57χρονος

Νικήτας Τσαμπαλάκης: Η Πάτμος είναι έτοιμη για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Οι βιολιστές της Πάτμου στο επεισόδιο της εκπομπής "Ελλήνων Δρώμενα" την Τετάρτη στην ΕΡΤ3

Συνελήφθη 28χρονος επιβάτης πλοίου στην Πάτμο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος συνεπιβάτιδός του

Ένταξη αποκατάστασης δωμάτων και τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίου Ιώαννη του Θεολόγου Πάτμου στο ΠΕΠ 2021-2027

Θα συνεχιστεί η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Πάτμου

Επεισόδιο με τραυματισμό στο νησί της Πάτμου μετά από συμπλοκή με δύο ανήλικους

Για βιασμό 71χρονης στην Πάτμο κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός