Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ενότητες Αρχαγγέλου - Αφάντου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ενότητες Αρχαγγέλου - Αφάντου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ενότητες Αρχαγγέλου - Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4304 ΦΟΡΕΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος τις περιοχές των δημοτικών ενοτήτων Αρχαγγέλου και Αφάντου προκειμένου να αντιμετωπιστούν έτσι τα προβλήματα και οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 5ης Νοεμβρίου.

Οι εν λόγω περιοχές θα συνεχίσουν να βρίσκονται υπό αυτό το καθεστώς για διάρκεια έξι μηνών δηλαδή μέχρι τις 13 Μαΐου 2020, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να αποκατασταθούν οι υποδομές που καταστράφηκαν. Στην απόφαση του περιφερειάρχη αναφέρονται τα εξής:

«Αποφασίζουμε την κήρυξη της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου και της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου του Δήμου Ρόδου, της Π.Ε. Ρόδου σε κατάσταση έκτακτης πολιτικής προστασίας, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν στις υποδομές της Νήσου Ρόδου, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν κατά την 5η Νοεμβρίου 2019 και τα επακόλουθα προβλήματα που προκλήθηκαν.

Η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης της ανωτέρω περιοχής ισχύει για έξι (6) μήνες, δηλαδή έως και την 13η Μαΐου 2020. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών