Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Η αναποτελεσματικότητα κλείνει τους δρόμους

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Η αναποτελεσματικότητα κλείνει τους δρόμους

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Η αναποτελεσματικότητα κλείνει τους δρόμους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2236 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση σχετικά με τη γέφυρα του ποταμού Μάκαρη στο Χαράκι έστειλε η παράταξη του Μανώλη Γλυνού "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" κάνοντας λόγο για αναποτελεσματικότητα απο τη μεριά της περιφέρειας.

Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση επισυνάπτεται και έγγραφο το οποίο είχε δημοσιευθεί πριν απο μήνες και αναφερόταν στην επικινδυνότητα αυτή της γέφυρας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Η αναβλητικότητα και η αναποτελεσματικότητα κλείνουν τους δρόμους. Οι περιπτώσεις της Κρεμαστής και της γέφυρας του ποταμού Μάκαρη στο Χαράκι, είναι χαρακτηριστικές. Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Στην Κρεμαστή το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Στο Χαράκι, το επισημαίνουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες στα έγγραφά τους προς την Στρατιωτική Διοίκηση της Ρόδου (95η ΑΔΤΕ), με αριθμό πρωτοκόλλουΔ.Τ.Ε./οικ/3716/04-10-2018 και Δ.Τ.Ε./οικ/930/20-02-2019.

Στα έγγραφα αυτά επισημαίνεται η επικινδυνότητα της διέλευσης βαρέων οχημάτων από τη γέφυρα και προτείνεται η παράκαμψή της. Μόνο για τα οχήματα του Στρατού… Τα υπόλοιπα βαρέα οχήματα που κυκλοφορούν στην Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου κατά έναν περίεργο τρόπο δε διατρέχουν κίνδυνο κατά την άποψη των τεχνικών υπηρεσιών και με επίγνωση του Περιφερειάρχη. Εδώ είναι και η απόδειξη της ειρωνείας που ξεχειλίζει από τη δήλωση ότι η νεροποντή της 5ης Νοεμβρίου 2019 κατέστρεψε τη γέφυρα, αφού φανερώνεται ότι η έλλειψη μέριμνας και υπευθυνότητας ευθύνονται γι’ αυτό.

Θλιβερό το αποτέλεσμα που επεκτείνεται και στα υπόλοιπα χρόνια προβλήματα που βασανίζουν τα Νησιά μας. Απαράδεκτη η σπουδή για την ανακάλυψη νέων προβλημάτων και αόρατων εχθρών στους οποίους θα φορτωθούν οι αποτυχίες μιας συγχυσμένης πενταετούς διακυβέρνησης. Βασανιστικό το ερώτημα που μέσα από τα παραδείγματα προκύπτει: Αδιαφορία ή Ανικανότητα;

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΥΝΟΣ"

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου