Κώστας Πάττας: «Μπορούμε και καλύτερα»

Κώστας  Πάττας: «Μπορούμε και καλύτερα»

Κώστας Πάττας: «Μπορούμε και καλύτερα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Ηρακλή Μαριτσών Κώστας Πάττας αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Αρκετά είναι τα προβλήματα με τραυματισμούς

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, όμως σαφέστατα και μπορούν ακόμα καλύτερα!».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Ηρακλή Μαριτσών Κώστα Πάττα και έχει και να κάνει με τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Δεν θα σταματήσω να λέω πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα πράγματα και δεν έχουν παίξει ακόμη σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Τονίζω όμως ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τους μέχρι τώρα».

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε με νόημα τα ακόλουθα (φωτογραφίζοντας τη διαιτησία) χωρίς να θελήσει πάντως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις:

«Πρέπει να μπορέσουμε να διαχειριστούμε κάποια σημαντικά πράγματα σε ορισμένα παιχνίδια που μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν θα ήθελα στην παρούσα φάση να πω κάτι περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ακόμη είναι νωρίς για να ξεχωρίσουμε τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Κώστας Πάττας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς αρκετοί παίκτες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Οι Χατζηκοσμάς, Παφιάκης, Κούφαλης και Παγκράτης θα φανεί στη σημερινή προπόνηση ποια είναι η κατάσταση τους και αν μπορούν να υπολογίζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τη Δόξα Καρδάμαινας.

Ο Ηρακλής έχει αύριο και αγώνα κυπέλλου στο οποίο οι προαναφερθέντες παίκτες, κατά τα φαινόμενα δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να προστατευτούν.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων