Μνημόσυνο για την Ελένη Τοπαλούδη

Μνημόσυνο στη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας του πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένης Τοπαλούδη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 10 το πρωί στο ναΰδριο της Αγίας Ειρήνης στην αυλή του πανεπιστημίου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του πρωτοπρεσβύτερου Κυριάκου Μανέττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη μακαριστή φοιτήτρια έχουν γίνει και άλλα ιερά μνημόσυνα στο ναΰδριο του πανεπιστημίου Αιγαίου Ρόδου στη χρονιά αυτή. Έχει γίνει και σχετική ειδοποίηση στους γονείς και την οικογένειά της.

Επίσης, για τον ήρωα της Βορείου Ηπείρου Κώστα Κατσίφα έγιναν επίσημα μνημόσυνα με αποκορύφωμα το ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27 Οκτωβρίου 2019) με τον Εθνικό Ύμνο και πλούσια κεράσματα μαζί με τον σχολάρχη και καθηγητή της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Μακαριστού Ιερέως Παρασκευά Ζωγράφου, καθηγητή του πατρός Κυριάκου Μανέττα.

Τα μνημόσυνα τελέστηκαν με λειτουργό τον άξιο καθηγούμενο, πνευματικό Αρχιμανδρίτη Π. Αμβρόσιο Πουτούκη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Πέντε Βρύσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαφά, με τη συμμετοχή πλήθους και πιστών και με επίκαιρο κήρυγμα.