Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο Νεστορίδειο Μέλαθρον

Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο Νεστορίδειο Μέλαθρον

Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο Νεστορίδειο Μέλαθρον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Το Ίδρυμα Konrad Adenauer Ελλάδος και Κύπρου συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του δήμου Ρόδου και το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο στις 23.11.2019 στο Νεστορίδειο Μέλαθρον εκδήλωση σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ομιλητές και μέντορες από τον χώρο τον τοπικών, εθνικών και διεθνών επιχειρήσεων, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στην καθημερινότητα ενός επιχειρηματία, στις σπουδές που χρειάζεται κανείς να ακολουθήσει ώστε να δημιουργήσει μια επιχείρηση, ενώ θα αναφέρουν και προσωπικές εμπειρίες τους επί του θέματος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποτυπωθεί η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα μέσω των ομιλιών και να γίνουν αυτές απαρχή έμπνευσης της ολοκλήρωσης των ονείρων τους.

Το βιωματικό μέρος στοχεύει στο να μεταδώσει στους μαθητές βασικές οικονομικές γνώσεις που θα είναι εφόδιο και έναυσμα για το μέλλον τους

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε ένα πάνελ ανοιχτό στο κοινό της Ρόδου και σε ένα Workshop αποκλειστικά για μαθητές μεταξύ Γ’ Γυμνασίου και Γ’ Λυκείου.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας