Ο ορισμός του Ατσικνούδα που... άναψε φωτιές!

Ο ορισμός του Ατσικνούδα που... άναψε φωτιές!

Ο ορισμός του Ατσικνούδα που... άναψε φωτιές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 489 ΦΟΡΕΣ

Ένταση μέσω ανακοινώσεων προκλήθηκε μια ημέρα πριν από το παιχνίδι του Απόλλωνα Καλυθιών με την ΑΕ Κατταβιάς λόγω του ορισμού του διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα

Ένταση με τον ορισμό του διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα είχε δημιουργηθεί πριν από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλυθιών με την Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς!

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν από τα μεσάνυκτα της Παρασκευής, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλης Κοντός έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφραζε τη μεγάλη του έκπληξη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

Το κείμενο ανέφερε τα ακόλουθα:
"Η ανακοίνωση γίνεται από τον Πρόεδρο της ομάδας καμία σχέση δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι φίλαθλοι της ομάδας και το συμβούλιο. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα σήμερα τον ορισμό του Διαιτητή κ. Ατσικνούδα Δημήτρη στον αυριανό αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Κατταβιά. Πληροφοριακά ο εν λόγω διαιτητής έχει να διαιτητεύσει παιχνίδι της ομάδας μας από την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 - 2016, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και συγκεκριμένα τον παρακάτω αγώνα, τον οποίο παρακολούθησα στο ΕΑΚ.

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Ε.Α.Κ. Κυριακή 29/11/15 16:00 ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ Δ.
Από τότε δεν αγωνίσθηκε απέναντί μας διότι, όχι μόνο δεν τα πήγε καλά, αλλά είχε μια πολύ τραγική ημέρα. Αύριο τυγχάνει (τυχαίο) πάλι να μας διαιτητεύει απέναντι στην ίδια ομάδα. Ζητάω από τον Διαιτητή Ατσικνούδα να παίξει 50-50. Ενημερώνω τον φίλαθλο κόσμο των Καλυθιών ότι η ομάδα, ό,τι πόντους έχει πάρει είναι με την αξία της χωρίς καμία εύνοια. Οι διαιτητές οφείλουν να παίζουν 50-50, να μην βλέπουν φιλίες, γνωστούς. Η ομάδα της Λέρου, οι ομάδες της Κω, η ομάδα της Καρπάθου είναι ήρωες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και έχουν το δικαίωμα ό,τι τους αξίζει στο γήπεδο να το παίρνουν. Το ίδιο και στην Κω και στην Κάρπαθο, οι διαιτητές να σέβονται τις ομάδες που αγωνίζονται εκεί. Και τέλος όσο θα είμαι Πρόεδρος της ομάδας δεν θα τηλεφωνήσω ποτέ το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας να ζητήσω διαιτητή. Ό,τι αξίζει η ομάδα που υπηρετώ θα το παίρνει εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του Αθλητισμού και μη Καλές Γιορτές".

Η απάντηση της ΑΕ Κατταβιάς
Αμέσως μετά τα μεσάνυκτα, η Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς, απάντησε με δική της ανακοίνωση, η οποία έλεγε τα ακόλουθα:


"Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Μιχάλη Κοντού, προέδρου του Απόλλων Καλυθιών όσο αναφορά τον ορισμό του Διαιτητή κ. Δημήτρη Ατσικνούδα στο ανά μεταξύ μας αυριανό παιχνίδι. Η ανακοίνωση αυτή ως μόνο στόχο έχει να δυναμιτίσει το παιχνίδι και να επηρεάσει την ομαλή εξέλιξή του. Να γνωρίζετε κ. Κοντέ ότι οι παράγοντες της Α.Ε. Κατταβιάς κυκλοφορούν στο δρόμο με ψηλά το κεφάλι, ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με διαιτησίες ώστε να έχουμε την εύνοιά τους. Και αν το επιθυμείτε συναινούμε ούτως ώστε το παιχνίδι Απόλλων Καλυθιών – Α.Ε. Κατταβιάς να το παίξει όποιος διαιτητής επιθυμείτε εσείς”.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.