Υποψήφιος στην ΚΕΔΕ ο Φώτης Μάγγος

Υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), θα είναι ο δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Σε ανακοίνωσή του, προς τους δημάρχους ο κ. Μάγγος αναφέρει τα εξής:
Αγαπητέ/ή συνάδελφε, στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ,  έχω τη μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι».

 Για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος για το δήμο Λειψών,  κυρίως γιατί στο πρόσωπό μου αναγνωρίστηκαν η εργατικότητα, η σύνθεση απόψεων, η ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα, η επιμονή στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσεων στα μεγάλα προβλήματα του ακριτικού νησιού μου, το πνεύμα συνεργασίας και κυρίως η ενσυναίσθηση, η οποία αποτελεί σημαντικό συστατικό της προσωπικότητας των ανθρώπων που διαχειρίζονται, σε κάποιο βαθμό, τις τύχες των συνανθρώπων τους.

Η ΚΕΔΕ αποτελεί το κορυφαίο συλλογικό μας όργανο με τεράστιες δυνατότητες όσον αφορά τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που θεωρούνται απαραίτητες για την άσκηση των αυτοδιοικητικών μας καθηκόντων, την  αύξηση των πόρων, τη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ και, συνεπεία των παραπάνω, την ισχυροποίηση του θεσμού που όλοι υπηρετούμε με αγάπη και αυτοθυσία, επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών.

Η συμμετοχή μου στο ΔΣ της ΚΕΔΕ,  σε διαβεβαιώνω πως θα ακολουθήσει, με απόλυτη συνέπεια στα χαρακτηριστικά  που συνθέτουν την αυτοδιοικητική μου οντότητα, το πλαίσιο των δεσμεύσεων που αναλαμβάνω με την παρούσα επιστολή, λειτουργώντας με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο προκειμένου οι προσπάθειες όλων μας να μετουσιωθούν σε ουσιαστικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση,                                                                                         
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΙΨΩΝ
Φώτιος Μιχ. Μάγγος”