«Βούλιαξε» το γήπεδο Αρχίπολης

«Βούλιαξε» το γήπεδο Αρχίπολης

«Βούλιαξε» το γήπεδο Αρχίπολης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Καταστράφηκαν τόσο ό αγωνιστικός χώρος όσο και τα αποδυτήρια αλλά και οι λοιπές εγκαταστάσεις. Το νερό κατέστρεψε το αθλητικό υλικό αλλά και τα δελτία των παικτών. Αναβάλλεται το παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

Μακριά από τη φυσική του έδρα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Εθνικός Αρχίπολης. Το γήπεδο του χωριού έχει …βουλιάξει κυριολεκτικά μετά την προχθεσινή καταστροφική πλημμύρα που έπληξε και το νησί μας. Τόνοι λάσπης έχουν σκεπάσει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ τεράστιες ζημιές έχουν υποστεί επίσης τα αποδυτήρια αλλά και οι λοιποί χώροι του γηπέδου.

Επιπρόσθετα, καταστράφηκε ολοσχερώς το αθλητικό υλικό της ομάδας (φανέλες, μπάλες, είδη προπόνησης κτλ) όπως και τα δελτία των ποδοσφαιριστών που ήταν στα γραφεία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος δεν έχει καν δελτία. Θεωρείται δεδομένο ότι το προσεχές παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας θα αναβληθεί προκειμένου να μπορέσει ο σύλλογος να μαζέψει τα …κομμάτια του και να δει πώς θα μπορέσει να πορευτεί από εδώ και στο εξής.

Τσακίρης: «Θα το φτιάξουμε ξανά!»
Συντετριμμένος ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Τάσος Τσακίρης από την εικόνα που αντίκρισε στο γήπεδο χθες τις πρώτες πρωινές ώρες. Το φως του ήλιου, φανέρωσε την τεράστια καταστροφή που έγινε. Ο ίδιος πάντως δεν χάνει την ενέργεια και τη θετική του σκέψη δηλώνοντας τα ακόλουθα: «Είναι μια πολύ μεγάλη καταστροφή, όμως δεν χάνουμε το κουράγιο και τη δύναμή μας. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε και το γήπεδο θα γίνει ξανά όπως ήταν και καλύτερο. Και μπορώ να πω ότι θα γίνει σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Να είστε σίγουροι. Είμαι πολύ τυχερός που δεν είμαι μόνος μου αλλά έχω πολύ καλούς συνεργάτες οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια.

Μίλησα με τον αρμόδιο εργολάβο που έχει τοποθετήσει τον φυσικό χλοοτάπητα και μου είπε ότι μπορεί να αναλάβει να αποκαταστήσει τη ζημιά με δικό του συνεργείο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τον κόσμο αλλά και τις ομάδες που μας συμπαραστάθηκαν και μας διαθέτουν τα γήπεδά τους μέχρι να αποκατασταθεί το δικό μας. Όλοι τους έδειξαν μια μεγάλη ανθρωπιά. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έσκυψε πάνω στο πρόβλημά μας και θα κάνει μάλιστα αίτημα στην ΕΠΟ για την οικονομική μας ενίσχυση. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Προβλήματα και σε άλλα γήπεδα
Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν και σε άλλα γήπεδα του νησιού μας αλλά ευτυχώς όλα είναι αντιμετωπίσιμα. Τα πιο σημαντικά εντοπίζονται στο γήπεδο της Λάρδου όπου καταστροφές υπέστησαν κυρίως τα αποδυτήρια αλλά και λίγο ο αγωνιστικός χώρος. Επίσης η μια πλευρά του γηπέδου του Έμπωνα (πίσω από τη μια εστία) έχει υποστεί και πάλι καθίζηση αλλά ευτυχώς δεν έχει πειραχθεί η περίφραξη και ο αγωνιστικός χώρος. Πρόβλημα υπάρχει και στον δρόμο παραπλεύρως του γηπέδου του Αγίου Ισιδώρου χωρίς όμως να κινδυνεύει ο αγωνιστικός χώρος ή οι εγκαταστάσεις.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου