Οι Ελληνικές σημαίες και ο ...Παπασπύρου

Οι Ελληνικές σημαίες και ο ...Παπασπύρου

Οι Ελληνικές σημαίες και ο ...Παπασπύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί η διοίκηση της Ρόδου αποφάσισε να μοιράσει Ελληνικές σημαίες στον κόσμο που θα δώσει το “παρών” στο Δημοτικό Στάδιο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μαρκό.

Η απόφαση που έλαβε η διοίκηση έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τωρινό προπονητή της Μαρκό Δημήτρη Παπασπύρου.

Η ιστορία ξεκινάει πριν από τρία χρόνια περίπου, το 2016. Υπενθυμίζουμε ότι ως προπονητής της Κηφισιάς τότε και μετά από ένα παιχνίδι με τον Ιάλυσο στην Αθήνα, ήταν εκτός εαυτού εκστομίζοντας απίστευτα τραγικές κουβέντες σε βάρος των Δωδεκανήσιων, τους οποίους μεταξύ άλλων είχε αποκαλέσει “τουρκόσπορους”.

Αυτήκοος μάρτυρας ήταν ο γενικός αρχηγός τότε των “ερυθροκίτρινων” Θανάσης Σύρμας ο οποίος και είχε καταγγείλει το περιστατικό. Το θέμα τότε είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και είχε ενοχλήσει πάρα πολύ κόσμο της περιοχής μας. Βέβαια τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας αλλά και άλλοι φορείς δεν είχαν πάρει ιδιαίτερη θέση και έτσι το περιστατικό ξεχάστηκε με τον καιρό. Ο ίδιος ο προπονητής είχε ζητήσει συγγνώμη ένα χρόνο περίπου μετά το περιστατικό όταν ως τεχνικός του Ηλυσιακού πλέον είχε αντιμετωπίσει στο "Οικονομίδειο" τον Ιάλυσο. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί Ροδίτες δεν έχουν ξεχάσει τον κ. Παπασπύρου καθώς η λέξη "τουρκόσποροι" τους έχει ενοχλήσει σφόδρα και δεν μπορούν εύκολα να την ξεχάσουν.

Η Ρόδος με αυτόν τον τρόπο και μοιράζοντας Ελληνικές σημαίες θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της προς αυτούς που προσβάλλουν βάναυσα την περιοχή μας. Θέλει να υπενθυμίσει χωρίς ακρότητες πως ετούτη εδώ η γωνιά της χώρας μας όχι απλώς είναι Ελληνική αλλά έχει προσφέρει και προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στον τόπο μας. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η διοίκηση των “ελαφιών” μοιράζοντας Ελληνικές σημαίες στον κόσμο που θα πάει το Σάββατο στο παιχνίδι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής...
Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!