Κλειστό τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού στη Μαλώνα

Κλειστό παραμένει τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού που οδηγεί από τον Αρχάγγελο στη Μαλώνα. Ο δρόμος έκλεισε γιατί, όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου Ιαλυσού κ. Γ. Πατσάης, έγιναν μεγάλες κατολισθήσεις από τη «Λειβάδα».

«Κρίθηκε ότι για λόγους ασφαλείας ο δρόμος πρέπει να παραμείνει κλειστός γιατί οι κατολισθήσεις είναι μεγάλες. Θα ανοίξει όμως σύντομα», τόνισε ο κ. Πατσάης που βρίσκεται συνεχώς στις περιοχές ευθύνης του, για να συντονίζει τα συνεργεία, να ακούει προβλήματα και να δρομολογεί λύσεις.
Ωστόσο εξαιτίας της κακοκαιρίας έχουν προκληθεί προβλήματα στην αγροτική οδοποιία στον Αρχάγγελο στα Μάσσαρι και τη Μαλώνα με συνέπεια να υπάρχουν παράπονα από αγρότες και μη.
«Διαμαρτύρονται οι πολίτες γιατί δεν μπορούν να πάνε στα χωράφια τους και να μαζέψουν τις ελιές. Προέχει όμως η ασφάλειά τους και όχι οι ελιές. Περιμένουμε να στεγνώσει το χώμα για να κάνουμε τις παρεμβάσεις που πρέπει», τόνισε ο κ. Πατσάης.

Έχουν γίνει όμως πολλές εργασίες για τον καθαρισμό των κοινοτήτων ενώ αντιμετωπίστηκε γρήγορα το πρόβλημα με τις κατολισθήσεις στην περιοχή «Στεγνά».
«Αντιμετωπίσαμε και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης από την κακοκαιρία», ανέφερε ο κ. Πατσάης.
Εκτεταμένες εργασίες έγιναν, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, και στην Ιαλυσό προκειμένου να καθαριστεί ο οικισμός από τα νερά, τις λάσπες και τα καλάμια.
Σήμερα ομάδα εθελοντών θα ασχοληθεί με τον καθαρισμό του ποταμού από τα καλάμια.
Χθες το πρωί οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία η γυναίκα που έχασε τη ζωή της όταν πλημμύρισε το σπίτι της από το νερό της βροχής.
Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.