Παντελής Χατζηδιάκος: Μάλλον κάποιοι …τον μάτιασαν!

Παντελής Χατζηδιάκος: Μάλλον κάποιοι  …τον μάτιασαν!

Παντελής Χατζηδιάκος: Μάλλον κάποιοι …τον μάτιασαν!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Το σκληρό πρόσωπο που μπορεί να έχει κάποιες φορές το ποδόσφαιρο βίωσε ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ξέρετε, ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής που κατάφερε με τις εμφανίσεις του να συγκινήσει την Εθνική μας ομάδα με αποτέλεσμα να φορέσει πρόσφατα τη φανέλα με το εθνόησμο.

Ο 23χρονος παίκτης της Άλκμααρ δυστυχώς έπαθε ρήξη χιαστών στον αγώνα που έδωσε προχθές η ομάδα του με την Παρτιζάν στο πλαίσιο της συνέχειας του Europa League.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μια περίοδο περίπου έξι μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας θα τον στερηθεί φυσικά και η Εθνική μας ομάδα.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος το τελευταίο διάστημα είχε …απογειώσει τις ποδοσφαιρικές του μετοχές δεδομένου ότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και κατά καιρούς οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αντιμετωπίσουν και άσχημες καταστάσεις.

Όσοι είδαν το σχετικό video μπόρεσαν να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για έναν σοκαριστικό τραυματισμό ενώ η εικόνα με την κάμερα στο πρόσωπό του δευτερόλεπτα αργότερα πραγματικά συγκλονίζει. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ο Χατζηδιάκος είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του το τελευταίο διάστημα και νομίζω ότι στην περίπτωσή του ταιριάζει «γάντι» η ρήση, «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς…».

Δεν ξέρω αν ήταν …κακό μάτι ή απλώς συγκυρία ο τραυματισμός του στο 53’ λεπτό της αναμέτρησης, αλλά εύχομαι ολόψυχα να τον ξεπεράσει και να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους βοηθώντας και την Εθνική μας ομάδα στο νέο ξεκίνημα που κάνει. Θέλω επίσης να πιστεύω ότι μετά την πολύμηνη αναγκαστική απουσία του, η πόρτα της Εθνικής θα εξακολουθεί να είναι ανοιχτή για εκείνον, δίνοντάς του μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας…
Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”