Παραπέμπεται στην Επιτροπή Διαιτησίας ο Ατσικνούδας!

Παραπέμπεται στην Επιτροπή Διαιτησίας ο Ατσικνούδας!

Παραπέμπεται στην Επιτροπή Διαιτησίας ο Ατσικνούδας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 295 ΦΟΡΕΣ

Για πλημμελή σύνταξη του φύλλου αγώνα του Απόλλωνα Καλυθιών με την ΑΕ Κατταβιάς

Αντιμέτωπος με τιμωρία είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Απόλλωνα Καλυθιών με την ΑΕ Κατταβιάς Δημήτρης Ατσικνούδας.

Και αυτό διότι η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να τον παραπέμψει στην Επιτροπή Διαιτησίας για πλημμελή σύνταξη του φύλλου αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι ενώ αναφέρει την αποβολή με κόκκινη κάρτα δυο ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν έγραψε το όνομα του ενός!

Σε απολογία και ο Απόλλων Καλυθιών
Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε απολογία καλείται και ο Απόλλωνας Καλυθιών, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Μιχάλης Κοντός παραμονές του αγώνα, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης κρίθηκε δυσφημιστικό και έτσι καλείται τώρα από την Πειθαρχική να δώσει διευκρινίσεις.

«Καμπάνα» στον Καλυμνιακό
Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ύψους 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Καλυμνιακός και αυτό διότι παράγοντες του έκαναν δυσμενείς κρίσεις κατά της διαιτησίας αλλά και της διοργανώτριας αρχής, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Βαθύ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σε σελίδα της ομάδας.

-Με έγγραφη επίπληξη τιμωρείται ο ΑΟ Σύμης και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες ο πρόεδρός του Ι. Τσουβαλάς για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΣ Τήλος.

Γ’ Κατηγορία: Τα παιχνίδια που διεκόπησαν
Τον ορισμό εκ νέου των αγώνων που είχαν διακοπεί την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις ΑΣ Χάλκης – Ιππότες και Νίκη Ρόδου – Πάνθηρες οι οποίοι ξεκίνησαν κανονικά, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθούν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Και τα δυο παιχνίδια θα συνεχιστούν από το λεπτό που διακόπηκαν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Κ14: Παραιτείται από τον αγώνα ο ΓΑΣ Ιάλυσος
Στα χαρτιά θα κριθεί η αναμέτρηση του Ιάλυσου με το Ροδίων Άθλησις στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ14. Η ομάδα της Ιαλυσού με έγγραφο που απέστειλε στη διοργανώτρια αρχή, παραιτείται από την αναμέτρηση. Το παιχνίδι θα το κερδίσει στα χαρτιά η ομάδα του Ροδίων Άθλησις με σκορ 3 – 0 ενώ στην ομάδα της Ιαλυσού επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

Το ποινολόγιο των παικτών
Με 1 αγωνιστική: Β. Παπασταμάτης (ΑΕ Κατταβιάς), Α. Στεργιόπουλος (ΑΕ Κατταβιάς), Ι. Αποστολάτος (Αστέρα Παστίδας), Α. Μπουμπουλάκης (ΑΕ Αδελφοσύνη), Στ. Τσακίρης (Εθνικού Αρχίπολης), Δ. Καραγιάννης (Ατρομήτου Διμυλιάς) και Σ. Παπαστεργής (Πολύστρατου).

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας