Στο bazaar της “Μέλισσας” ο πρώην βουλευτής Δ. Γάκης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το bazaar που οργάνωσε η Δωδεκανησιακή Μέλισσα - επιτροπή Ρόδου στην Αθήνα στις 30 του Νοέμβρη στο σπίτι της Ελευθερίας Καρράβα εις μνήμην της μητέρας της Ελένης Καρράβα μέλους επί πάρα πολλά χρόνια της Δωδεκανησιακής Μέλισσας.

Ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης επισκέφτηκε το bazaar συνεχάρη τους διοργανωτές και διαπίστωσε ότι η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για τη χορήγηση υποτροφιών σε άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσμονή.

Σε συζητήσεις που είχε ο Δημήτρης Γάκης  με την πρόεδρο κυρία Άννα Χαρίτου και τα μέλη  του ΔΣ της τοπικής επιτροπής Ρόδου  επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του,  με την συνεργασία και μετά από συννενόηση με την πρόεδρο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας κυρία Μαρία Αφθονίδου, να προχωρήσουν στην ανάθεση μεταπτυχιακής ή Διδακτορικής έρευνας  για τη συγκέντρωση και την καταγραφή όλης της ιστορίας της Δωδεκανησιακής Μέλισσας σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Αιγαίου.

«Είναι υποχρέωση όλων μας η επίτευξη αυτού του στόχου όπως και ελάχιστος φόρος τιμής στον αγώνα των γυναικών της Δωδεκανησιακής Μέλισσας» δήλωσε ο πρώην βουλευτής.