«Έπιασε» κορυφή η Αναγέννηση Έμπωνας

«Έπιασε» κορυφή η Αναγέννηση Έμπωνας

«Έπιασε» κορυφή η Αναγέννηση Έμπωνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε χθες με χατ τρικ του Μερσιώτη τον ΑΣ Τήλος με 3 – 0. Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά

Έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Αναγέννηση Έμπωνα επικράτησε με 3 – 0 επί του ΑΣ Τήλος και «έπιασε» τον Άγιο Ισίδωρο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας με 16 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» ήταν συνολικά καλύτεροι από τον αντίπαλό τους ενώ είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μερσιώτη ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Σκόραρε στο 20’ όταν μετά από ωραία ενέργεια απέφυγε και τον τερματοφύλακα Χατζηνικόλα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και έφθασαν στην επιτυχία άλλων δυο τερμάτων. Στο 69’ ο Μήτρου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Χατζηνικόλα να αποκρούει και την μπάλα να φτάνει στον Μερσιώτη ο οποίος καραδοκούσε και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2 – 0. Στο 80’ ο Τσιώνης πάσαρε στον Μερσιώτη μέσα από την περιοχή και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 δίνοντας τους σημαντικούς τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Τσιβίτης, Ροδίτης) από τον οποίο έχουν πολλά παράπονα οι Τηλιακοί. Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Μόσχου και έτσι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 25΄οι της Τήλου ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι μετά από κεφαλιά του Καμμά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χριστοδούλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:
Αναστασάς, Τσιώνης (80’ Παπαθεοδωράκης), Νικολός (73’ Καραγιάννης), Μερσιώτης, Γιασιράνης, Κυριαζής, Χριστοδούλου, Κωνσταντάκης, Ταντίκης (58’ Νικολής), Μήτρου, Χατζηγιαννάκης (65’ Ντελλάκης).
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Κ. Σακελλάρης, Ρούκο, Κότσι, Χαραλαμπάκης, Φυλακούρης, Η.Σακελλάρης, Μόσχου, Λεβτσένκο, Οικονόμου, Καμμάς.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα