Πλήγμα με Γεωργίου στον Διαγόρα!

Χωρίς τον Φώτη Γεωργίου θα παραταχθεί και στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Τριγλία Χαλκιδικής ο Διαγόρας.

Ο έμπειρος παίκτης που δεν έπαιξε και στον προχθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, την τελευταία στιγμή πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι έπαθε μια θλάση στον δικέφαλο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρεις εβδομάδες που ο παίκτης θα πρέπει να παραμείνει εκτός, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι και το τέλος του 2019. Στην καλύτερη περίπτωση να επανέλθει σε ένα διάστημα περίπου δυο εβδομάδων.

Υπάρχει το αίσθημα της αδικίας
Κατά τα άλλα, σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το ισόπαλο 0 – 0, στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει το αίσθημα της αδικίας για μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο όπου παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου «γκρεμίζει» τον Παπαδόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή χωρίς ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Είναι μια φάση η οποία φυσικά θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη στο παιχνίδι.

«Τέλος» και ο Μπελέρης
Στο μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα του Διαγόρα αποτελεί και ο Νίκος Μπελέρης. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ότι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 έλυσε το συμβόλαιο της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπελέρη. Τις επόμενες ημέρες, θα λύσει την συνεργασία της με τον Χουλιάν Ναβαλόν, κάτι που έχει συμφωνήσει με τον Αργεντίνο παίκτη».

-Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του Διαγόρα οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο.