Έτοιμος ο «Κάδμος» για τα Πανελλήνια ιππασίας

Σημαντικές θα είναι οι επόμενες μέρες για την ιππασία, πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο, με τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων  Αγώνων 2019, για τα ολυμπιακά αθλήματα Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στο Κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Μαρκοπούλου – ΟΚΙΜ. 

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 
• Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας,  6, 7, 8  Δεκεμβρίου 2019 (ώρες 10.00 – 17.00 περίπου)
• Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων,  στις 12, 13, 14, 15 Δεκεμβρίου 2019 (ώρες 10.00 – 17.00 περίπου). 

Στους αγώνες αυτούς θα συμμετάσχει και ο Ιππικός Όμιλος Ρόδου «Κάδμος», έχοντας σημαντική πορεία και στο κομμάτι της ανάπτυξης, με τέσσερις αμαζόνες κατ’ αρχάς στην ιππική δεξιοτεχνία. Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Αττική και θα λάβουν μέρος οι: Τσαμπίκα Μουστάκα (ίππος NRX), Καρολίνα Μπριξ (ίππος DANAYA), Ζωή Μπριξ (ίππος DANAYA) και Ελίνα Πιλατάκη (ίππος PONTI F).

Ο όμιλος από το νησί μας θα έχει επίσης εκπροσώπηση και στην υπερπήδηση εμποδίων την ερχόμενη βδομάδα με παρουσία μάλιστα και στο ομαδικό από δυνατούς αθλητές. 

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των Πανελληνίων Υπερπήδησης Εμποδίων την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου (ώρες 10.00 – 17.00) η ΕΟΙ, σε συνεργασία με σωματεία, αθλητές και προπονητές, υλοποιεί την Εκδήλωση «Ιππασία – δύο καρδιές ένας αθλητής», στο πλαίσιο του προγράμματος #BEACTIVE, η οποία περιλαμβάνει εκπαιδευτικές – αθλητικές δραστηριότητες, με στόχο τη γνωριμία με όλα τα ιππικά αθλήματα που καλλιεργούνται από την Ομοσπονδία μας στην Ελλάδα.