Ο Σύλλογος «Θάλεια» για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

Η 5η Δεκεμβρίου έχει αναγνωριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού το 1985,  με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Με αφορμή την ημέρα αυτή από την πρόεδρο του Συλλόγου “ΘΑΛΕΙΑ” κ. Γεωργά και από τα μέλη του Δ.Σ. εκδόθηκε το ακόλουθο μήνυμα αγάπης:

«Ο εθελοντισμός είναι ιδέα, κατάθεση ψυχής, δύναμη που σε σπρώχνει χωρίς υστεροβουλία να δημιουργήσεις και να προσφέρεις το “ΕΙΝΑΙ” σου. Είναι στάση ζωής και μας αφορά όλους. Ο εθελοντισμός προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Αυτό άλλωστε είναι το όραμα του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», η αξία της συμμετοχής και της προσφοράς!

Συμβιώνοντας σε μια κοινωνία με χιλιάδες κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα να μας περιτριγυρίζουν καθημερινά, προσπαθούμε με συμμάχους την αλληλεγγύη, την αγάπη και την ελπίδα να συνεχίσουμε το έργο μας, εκπληρώνοντας τους σκοπούς και τους στόχους μας. Μπορώ εγώ... Μπορείς κι εσύ! Να διαθέσεις το ελάχιστο από τον χρόνο σου και να προσφέρεις με χαμόγελο. Διότι εμείς… «Χαμογελάμε και συνεχίσουμε να προχωράμε».