Στην κορυφή και πάλι οι Ιππότες

Στην κορυφή και πάλι οι Ιππότες

Στην κορυφή και πάλι οι Ιππότες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισαν σε χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι τον ΑΣ Χάλκης εκτός έδρας. «Διπλό» και για τους Πάνθηρες που σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Κατηγορίας επέστρεψαν οι Ιππότες, οι οποίοι σε χθεσινό εξ’ αναβολής παιχνίδι νίκησαν την ομάδα της Χάλκης με 2 – 0 στο γήπεδο που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Παστίδας.

Η ομάδα της Μεσαιωνικής Πόλης με το «τρίποντο» αυτό, έφθασε πλέον τους 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΟΦ Ιστρίου που έχει 15 και οδηγεί την κούρσα στην «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Ιππότες ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα στην επανάληψη.

Σε άλλο χθεσινό εξ’ αναβολής παιχνίδι της ίδιας αγωνιστικής (5η), οι Πάνθηρες επικράτησαν με 1 – 0 της Νίκης Ρόδου στο γήπεδο της Κρεμαστής. Έγινε ένα πολύ ωραίο σε γενικές γραμμές παιχνίδι με τις δυο ομάδες να χρησιμοποιούν και αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Μετά από αυτή τη νίκη οι Πάνθηρες ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους δέκα βαθμούς, ατενίζοντας έτσι με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων