Παναγιώτης Ζούνης: «Έχουμε καλή ψυχολογία στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Παναγιώτης Ζούνης: «Έχουμε καλή ψυχολογία στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Παναγιώτης Ζούνης: «Έχουμε καλή ψυχολογία στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 168 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του συλλόγου, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσεχή αντίπαλο Δόξα Καρδάμαινας

Μεγάλη προσοχή ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Καρδάμαινας που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Τρίτη ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης.

Μπορεί η Κωακή ομάδα να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο όπως επεσήμανε ο κ. Ζούνης, έχει κάνει μέχρι στιγμής αξιόλογες εμφανίσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί καθώς είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός των απολλωνιστών, τόνισε τα ακόλουθα:

«Παίζουμε με μια ομάδα που όλες τις νίκες της τις έχει κάνει μακριά από το γήπεδο της. Είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος και πρέπει να τον προσέξουμε πάρα πολύ. Έχω πει ξανά ότι φέτος δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δύσκολες. Αλλά ιδιαίτερα η Δόξα, η άποψη μου είναι ότι ίσως αδικείται από την βαθμολογική θέση που κατέχει.

Την έχω παρακολουθήσει μέσω video σε ορισμένα παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας και έχω καταλάβει ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Ο Στάθης Γκουντελίτσας κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Όσον αφορά την δική μου ομάδα, μπορώ να πω ότι η ισοπαλία που πήραμε απέναντι σε μια άλλη πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης, μας δίνει καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και αυτό σίγουρα είναι πολύ σημαντικό».

-Στα αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα για το παιχνίδι της Κυριακής τους Γαμπιεράκη και Ορ. Πέπα οι οποίοι έχουν μείνει πίσω καθώς για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων. Έτσι στην αναμέτρηση της Τρίτης δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα