Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  στην Κρεμαστή

Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» διοργανώνει ενόψει των χριστουγέννων τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1. Σε συνεργασία με το Θεατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο Κρεμαστής η θεατρική παράσταση «Μόνοι στο σπίτι» σε σκηνοθεσία  Βίκυ Θεολόγη. Γενική Είσοδος 5,00 ευρώ.

2. Στις  8 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγιάς Σκιαδενής. Εν συνεχεία,  θα κατευθυνθούμε στο χωριό Απολλακιά για φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική.
Τιμή κατ’ άτομο: 22,00 ευρώ για τους ενήλικες 13,00 ευρώ για τα παιδιά.
3. Στις 14 Δεκεμβρίου θα συμμετέχουμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Κρεμαστής για τη  Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Ο Σύλλογος μας θα προσφέρει κρασί και η δασκάλα ζωγραφικής κα Γαρυφάλλου θα προσφέρει το face painting των παιδιών.

4. Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τις Μαμάδες της Ρόδου την Κυριακή  15 Δεκεμβρίου θα συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό κέντρο Κρεμαστής  με ένα χορευτικό τμήμα παιδιών  για την αναβίωση εθίμων,   καθώς επίσης  και το τμήμα ζωγραφικής με εκθέματα απο το τμήμα εφήβων του συλλόγου.
5. Στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο ίδρυμα Άγιος Ανδρέας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και ο Σύλλογος μας θα πάρει μέρος  με ένα  χορευτικό  τμήμα (εφήβων).   

6. Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό κέντρο Κρεμαστής  διοργανώνουμε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με  θεατρικά σκετς  απο τα παιδια του Συλλόγου μας υπο την καθοδήγηση της ταμίας του Συλλόγου κας Ζέζου Αναστασίας, και εν συνεχεία  ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του Συλλόγου.
7. Στις 31 Δεκεμβρίου με την ομάδα ενηλίκων θα ψάλλει τα κάλαντα στις γειτονιες της Κρεμαστής με Παραδοσιακές φορεσιές.