‘’Fete de la dance’’ και εκπαιδευτικό ταξίδι από τις σχολές χορού Μαρί Γκίκα

‘’Fete de la dance’’ και εκπαιδευτικό ταξίδι από τις σχολές χορού Μαρί Γκίκα

‘’Fete de la dance’’ και εκπαιδευτικό ταξίδι από τις σχολές χορού Μαρί Γκίκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 728 ΦΟΡΕΣ

Με εξαιρετικές κριτικές και μοναδικές εμπειρίες στις βαλίτσες τους, επέστρεψαν οι 35 μαθήτριες με τη Διευθύντρια, τις καθηγήτριες των Σχολών Ρόδου, Αρχαγγέλου και Σορωνής, καθώς και αρκετές μητέρες-συνοδούς από το εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα από 30/11 έως 2/12/2019.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στις 30/11, στο φιλανθρωπικό ‘’Fete de la dance’’ (γιορτή χορού) του Π.Ε.Α.ΣΧΟ. (Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού), στο θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, με συμμετοχή άλλων 40 Σχολών, διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση των Σχολών για έκτη συνεχή χρονιά, εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η εμφάνιση των Σχολών στη ‘’γιορτή χορού’’ με δύο χορογραφίες που χορογράφησαν οι καθηγήτριες Ξάνθη Ευαγγελία και Μαρία Ελευθεριάδου – Καίτη Ζουρούδη, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και χειροκροτήθηκαν θερμά για την πρωτοτυπία, την αρτιότητα, τον συγχρονισμό και την άριστη τεχνική του ‘’πολυπληθέστερου τμήματος της γιορτής.’’

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία στην αρχή της παράστασης, να ενημερωθούν για την σπουδαιότητα της δωρεάς μυελού των οστών από την εκπρόσωπο του ΚΕΔΜΟΠ, με σύνθημα “Ελάτε να νικήσουμε όλοι μαζί την Λευχαιμία”, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως η τέχνη είναι πάντα κοντά στον συνάνθρωπο!

Το ταξίδι επίσης, περιελάμβανε σεμινάριο χορού, παρακολούθηση χορευτικών παραστάσεων καθώς και χορευτική συμμετοχή των μαθητριών στη θεατρική παράσταση ‘’η Μαρία πριν την Κάλλας’’, που σκηνοθετεί η Ειρήνη Ιακώβου στο θέατρο ‘’Μικρό Παλλάς’’.

Οι μαθήτριες, η διευθύντρια, οι καθηγήτριες και οι γονείς-συνοδοί, επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όλη διοργάνωση του ταξιδιού που έχει γίνει πλέον θεσμός κάθε χρόνο από τις Σχολές.

Η κα Μαρί Γκίκα ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και το έργο των Σχολών, υποσχόμενη πως η ‘’οικογένεια’’ των Σχολών θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος, να προσφέρει νέες δράσεις και συγκινήσεις στους μαθητές της.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion