Με άρωμα Ρόδου η έκθεση «Xenia»

Με άρωμα Ρόδου η έκθεση «Xenia»

Με άρωμα Ρόδου η έκθεση «Xenia»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3544 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ροδίτικης εταιρείας ξενοδοχειακού εξοπλισμού «Rebranding hotels» και της κατασκευαστικής εταιρείας επίπλων «Σαλαχούρης ΑΕ» στη μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού της Ελλάδας «Xenia».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και η παρουσίαση των καινοτομιών της «Rebranding Hotels» εκτιμήθηκε με θετικό πρόσημο από τους ανθρώπους του κλάδου. H εταιρεία «Rebranding Hotels» εξειδικεύεται στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ξενοδοχείων, προσφέροντας υπηρεσίες «Turn key» στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με τη διάθεση ολοκληρωμένων project, αλλά και μεμονωμένων προϊόντων ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Εξίσου σημαντικός ήταν ο απολογισμός της παρουσίας μιας νέας και πολλά υποσχόμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας που υπάγεται στη «Rebranding Hotels», της «White Hellenic Premium Mattresses», η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων με φυσικά υλικά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο της Rebranding Hotels στην Εθνική οδό Ρόδου Λίνδου 233 κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 224140088. Επίσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται το άνοιγμα του νέου καταστήματος «White Hellenic Premium Mattresses» στο 2ο χλμ. Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη