Ακάθεκτοι συνεχίζουν τις απόπειρες εξαπάτησης στη Ρόδο οι απατεώνες

Ακάθεκτοι συνεχίζουν τις απόπειρες εξαπάτησης στη Ρόδο οι απατεώνες

Ακάθεκτοι συνεχίζουν τις απόπειρες εξαπάτησης στη Ρόδο οι απατεώνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1617 ΦΟΡΕΣ

Επιχείρησαν να εξαπατήσουν αυτή τη φορά κάτοικο στ’ Αφάντου

Ξαναχτύπησαν... τηλεφωνικά οι απατεώνες στη Ρόδο, επιχειρώντας αυτή τη φορά να εξαπατήσουν κάτοικο της περιοχής Αφάντου και να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν χθες το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, μια κάτοικος της περιοχής Αφάντου, δέχθηκε τηλεφώνημα από δήθεν εργαζόμενο σε υποκατάστημα τράπεζας στο νησί της Ρόδου.
Αφού της έδωσε όνομα κι επίθετο, (σ.σ. από έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχει τέτοιο όνομα σε τράπεζα της Ρόδου) της ζήτησε να καταβάλλει σε ειδικό λογαριασμό, ένα ποσό, έτσι ώστε να δοθεί η εντολή και να κατατεθεί σε όποιον λογαριασμό η ίδια επιθυμούσε πολλαπλάσιο ποσό που αντιστοιχούσε σε αναδρομικά που επρόκειτο να λάβει ο πατέρας της!

Η συμπολίτισσά μας ήταν υποψιασμένη από παρόμοιες υποθέσεις που αποκάλυψε της προηγούμενες μέρες η “ΡΟΔΙΑΚΗ” και άρχισε να κάνει στον άγνωστο διάφορες ερωτήσεις. Ο ίδιος επέμεινε ότι είναι υπάλληλος τράπεζας στη Ρόδο και μάλιστα υποστήριξε ότι έχει εργαστεί και σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην περιοχή Αφάντου τα προηγούμενα χρόνια!

Όταν όμως η συμπολίτισσά μας τον... στρίμωξε με τις ερωτήσεις της, τότε ο απατεώνας, αγανακτισμένος τάχα, την ενημέρωσε ότι θα ενημερώσει άλλον από την οικογένεια να εισπράξει αυτός το ποσό που δικαιούται! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απατεώνας έπαιρνε τηλέφωνο από κινητό τηλέφωνο (ο αριθμός κατατέθηκε ήδη στις αρμόδιες αρχές).

Η κατάσταση έχει ξεφύγει το τελευταίο χρονικό διάστημα από παρόμοιες υποθέσεις επιχειρούμενης εξαπάτησης και για τον λόγο αυτό οι συμπολίτες μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επίσης σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρμοδίων αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδο, σε πλήρη συντονισμό με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προηγούμενων περιπτώσεων που καταγράφτηκαν σε βάρος επιχειρηματία – χρυσοχόου στην πόλη της Ρόδου και σε επιχειρηματία από την περιοχή της Θολού.

Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Παλαιστίνιος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και εκβίαση

«Δεν ήταν δικά μου τα 4,6 κιλά χασίς» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος