Αλλαγές προϊσταμένων στον δήμο με απόφαση του δημάρχου

Αλλαγές προϊσταμένων στον δήμο με απόφαση του δημάρχου

Αλλαγές προϊσταμένων στον δήμο με απόφαση του δημάρχου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 998 ΦΟΡΕΣ

Nέες αλλαγές προϊσταμένων θα υπάρξουν στον δήμο της Ρόδου, ύστερα από χθεσινές αποφάσεις του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές έχουν ως εξής:
- Στη διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών τοποθετήθηκε ως προϊσταμένη η κ. Βεατρίκη-Καλλιόπη Σέρβου του κλάδου ΠΕ Οικονομολόγων, Βαθμού Α’.
- Στη διεύθυνση Ληξιαρχείου και Μητρώων τοποθετήθηκε ως προϊσταμένη η κ. Παρασκευή Καλογήρου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού βαθμού Α’.

- Στο τμήμα προστασίας τρίτης ηλικίας της διεύθυνσης κοινωνικής πολιτικής και Υγείας τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος ο κ. Κωνσταντίνος Αποστολίδης του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού, βαθμού Α’.
- Με απόφαση επίσης του δημάρχου κ. Καμπουράκη και του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Τηλ. Καμπούρη, στις θέσεις του δημοτικού ταμία ορίστηκαν οι:

“01) τη μόνιμη υπάλληλο του Δήμου μας κα Ανθή Κατσαρά του Βασιλείου, Δ.Ε. Διοικητικού, προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, από κοινού μαζί με 02) τον μόνιμο υπάλληλο του Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο του Σωτηρίου, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, είτε εναλλακτικά από κοινού (με δύο (2) υπογραφές) 01) τη μόνιμη υπάλληλο του Δήμου μας κα Ανθή Κατσαρά του Βασιλείου, Δ.Ε. Διοικητικού, προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, από κοινού (με δύο (2) υπογραφές) μαζί με 02) τη μόνιμη υπάλληλο του Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κα Σοφία Μαντικού του Γεωργίου, ΔΕ Διοικητικού, για την υπογραφή κοινού (με δύο (2) υπογραφές) όλων των Χρηματικών Εντολών, καθώς και για την από κοινού ψηφιακή διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών μας.

Οι ανωτέρω υπάλληλοι αναλαμβάνουν το σύνολο των σχετικών αρμοδιοτήτων που προβλέπονται από την ισχύουσα κείμενη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων την είσπραξη και εξόφληση όλων των τραπεζικών εργασιών, την υπογραφή επιταγών, τη διαχείριση όλων των τραπεζικών λογαριασμών και των κάθε είδους χρηματικών μέσων του Δήμου, καθώς και την πρόσβαση και πλήρη διαχείριση της ηλεκτρονικής Τραπεζικής (internet banking) σε όλα τα Τραπεζικά Ιδρύματα, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και εκπροσωπεί το Δήμο απέναντι στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για τη διαχείριση των λογαριασμών, ΠΑΝΤΑ από κοινού με δύο (2) υπογραφές, ΠΑΝΤΑ της κα Ανθής Κατσαρά του Βασιλείου, με έναν (1) εκ των δύο (2) άλλων από κοινού”.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης