Με το μυαλό στην Καβάλα ο Διαγόρας

Με το μυαλό στην Καβάλα ο Διαγόρας

Με το μυαλό στην Καβάλα ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής οι παίκτες του Διαγόρα. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Με προπόνηση που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαίρι, ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα. Εκτός του Φώτη Γεωργίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το παρών και δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Και σήμερα εκτός μεγάλου απροόπτου, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την χρησιμοποίηση του κεντρικού σταδίου της πόλης μας.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας
Στο μεταξύ, ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του εκτός έδρας αγώνα με την Τρίγλια εξέδωσε προχθές αργά το βράδυ η διοίκηση του «γηραιού». Όπως γράφαμε και χθες, ο «γηραιός» έχει πολλά παράπονα το τελευταίο διάστημα από τα «σφυρίγματα» τα οποία του έχουν στερήσει σημαντικούς βαθμούς. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, μετά την συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, εκφράζει τα έντονα παράπονα για την απόφαση του διαιτητή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Τρίγλια (1-1), να μην σφυρίξει πέναλτι υπέρ μας στο 89’. Το λάθος του σημειώθηκε σε ένα κρίσιμο και καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης.
-Επίσης, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ευχαριστεί τη Διοίκηση της ΠΑΕ Τρίγλια, για την άρτια φιλοξενία προς την αποστολή μας και υπόσχεται, ότι θα την ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή