Κώστας Πάττας: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο!»

Κώστας Πάττας: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο!»

Κώστας Πάττας: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Ο Κώστας Πάττας θεωρεί ότι το αποτέλεσμα της Καρπάθου αδικεί τον Ηρακλή, ωστόσο εξήρε την προσπάθεια των παικτών του λέγοντας πως «έκαναν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια»

Μπορεί ο Ηρακλής Μαριτσών να έχασε στην Κάρπαθο από τον Ποσειδώνα, όμως ο τεχνικός Κώστας Πάττας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του για τους οποίους πιστεύει ότι έκαναν ένα από τα καλύτερά τους φετινά παιχνίδια. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα ακόλουθα:

«Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι στο διάστημα αυτό αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως πιστεύω ότι είχαμε καλύτερα πατήματα και πιο καλή κυκλοφορία της μπάλας απ’ ό,τι ο Ποσειδώνας. Ο αντίπαλός μας όμως κατάφερε να μπει δυο φορές μέσα στην περιοχή μας και να πετύχει δυο τέρματα. Είχαμε την ατυχία να κάνουμε προσωπικά λάθη τα οποία πληρώσαμε. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η ευθύνη είναι όλη δικιά μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου οι οποίοι έκαναν ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί άδικο το τελικό αποτέλεσμα, απάντησε ως εξής:
«Είχαμε εννιά παιχνίδια νικηφόρα και είναι λογικό το ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα. Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω ότι μας αδικεί με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι ενώ στην επανάληψη το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία».

Ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε και σε ένα παράπονο που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία:
«Έγινε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Γεωργαλλή ενώ το σκορ ήταν 3 – 3. Ήταν μια φάση όπου ακόμα και οι Καρπάθιοι παραδέχθηκαν ότι ήταν πέναλτι. Αντ’ αυτού ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Αν θεωρεί λοιπόν ότι δεν υπάρχει πέναλτι γιατί δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Γεωργαλλή για θέατρο. Η φάση αυτή έγινε σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού που μπορούσε να διαφοροποιήσει το τελικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά. Αντιμετωπίζουμε τον Φοίβο Κρεμαστής. Θα παίξουμε για τη νίκη και θα την πάρουμε».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους