Οι “Μαμάδες στη Ρόδο” διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου σηματοδοτείται από μία μεγάλη γιορτή για παιδιά και μεγάλους από το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται από δυνατά φώτα, πολύχρωμα στολίδια, φανταχτερά δώρα και πολύτιμες μαγικές στιγμές για όλη την οικογένεια.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 10.30 οι “Μαμάδες στη Ρόδο” μας βάζουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με μία εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει χειροτεχνίες και κατασκευές, τις οποίες θα επιμεληθούν τα παιδιά: παιχνιδιάρικα δεντράκια, χριστουγεννιάτικες κάρτες, γρίφοι, στολίδια , διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια θα απασχολήσουν και θα ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Διαδραστικά και θεατρικά παιχνίδια και τραγούδια, κάλαντα και ποικίλα χριστουγεννιάτικα έθιμα συμπληρώνουν τη μαγευτική ατμόσφαιρα, ενώ ο Άη Βασίλης θα περιμένει να μοιράσει σε κάθε παιδί το δωράκι του. Μη χάσετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε από κοντά!

Ακόμη, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν και θα γευτούν ξεχωριστά παραδοσιακά κεράσματα.

Και μέσα από όλη  αυτή τη χριστουγεννιάτικη  πανδαισία παιχνιδιών, τραγουδιών και γεύσεων, τα παιδιά θα μεταδώσουν το μήνυμα της χαράς και της ελπίδας: Αντί εισιτηρίου προσφέρουμε τρόφιμα και αναλώσιμα είδη (εκτός από ρούχα, βιβλία και παιχνίδια) για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 10.30-14.00
στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής